Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολύθεματικές θερινές δράσεις του Μετώπου Νεολαίας

Κατά τους θερινούς μήνες, είθισται ολόκληρη η Ελλάδα να βυθίζεται σε μια θερινή ραστώνη, την οποία σπάνε μόνο τα τραγικά γεγονότα των καταστροφικών πυρκαγιών. Όχι όμως για τους πυρήνες δράσης του Μετώπου Νεολαίας σε ολόκληρη την Ελλάδα! Συναγωνιστές σε ΑθήναΠειραιάΘεσσαλονίκηΜηχανιώναΚαρδίτσαΡόδοΝάουσα και Βέροια, πραγματοποίησαν εξορμήσεις διαδίδοντας το αγωνιστικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής με φυλλάδια, αναγραφές συνθημάτων και χιλιάδες εθνικιστικά αυτοκόλλητα.

Στην Αθήνα αναρτήθηκε, μεταξύ άλλων, πανό με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Βρετανία. Επιπλέον πραγματοποιηθήκαν εξορμήσεις ενάντια στην βαριά εγκληματικότητα των αλλοφύλων που μαστίζει τις γειτονιές της πρωτεύουσας. Στις 11 Αυγούστου, οι Συναγωνιστές της Θεσσαλονίκης γέμισαν τις κεντρικότερες οδούς με υλικό στην μνήμη του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, που δολοφονήθηκαν από τις τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και η θυσία τους προδόθηκε από το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο. Ο πυρήνας δράσης της Ρόδου πραγματοποίησε εξορμήσεις και ειδικά για την ιστορική επέτειο της 4ης Αυγούστου.

Επιπλέον, οι Συναγωνιστές σε ολόκληρη την Ελλάδα φρόντισαν με την δράση τους να επιβεβαιώσουν εκ νέου την δέσμευση μας, πως δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί το εκτρωματικό νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η συνεισφορά μελών του Μετώπου Νεολαίας στην εκπροσώπηση του Κινήματος της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο του Λοχαγού Σωτήρη Σταυριανάκου, στο Σκουτάρι Λακωνίας, και το μνημόσυνο για τα θύματα της κομμουνιστικής σφαγής, στο Αγιονόρι Κορινθίας.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα antepithesi.gr

Exit mobile version