Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εμπρησμοί δασών από την MIT ως…έμπρακτη εκδήλωση της «ελληνοτουρκικής φιλίας»

Δυστυχώς η θλιβερή εικόνα της πληγωμένης μας Πατρίδος που κάθε χρόνο υποφέρει από δεκάδες έως εκατοντάδες πυρκαγιές που ξεσπάνε σε ολόκληρη την επικράτειά της, έχει μετατραπεί σε ένα ισχυρό όπλο απονεύρωσης της κοινής γνώμης. Μέσω της συνεχούς προβολής από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης των ολικών καταστροφών, των ξεσπιτωμένων οικογενειών (“εκκενώσεις” γαρ…) και της ρημαγμένης φύσης, ο ψυχολογικός πόλεμος φθοράς εδώ και χρόνια έχει συντείνει στην κούραση και κατ’ επέκταση την παραίτηση του κόσμου από τις αντιδράσεις κατά του πολιτικού συστήματος.

Το παντελώς ανίκανο “ελληνικό” κράτος είναι πλήρως διάτρητο στην δράση των πρακτόρων εχθρικών δυνάμεων, οι οποίοι ανενόχλητοι ασκούν σαμποτάζ στην χώρα μας και δεν συλλαμβάνονται, ούτε τιμωρούνται ποτέ. Για να μην… “ξεχνάνε” οι κήρυκες της κίβδηλης, ιερόσυλης «ελληνοτουρκικής φιλίας», ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ είχε δηλώσει παλαιότερα στην τουρκική εφημερίδα BirGun επί του θέματος, πως ούτε λίγο ούτε πολύ, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ μεταξύ 1995 και 1997, τούρκοι πράκτορες έκαιγαν συστηματικά τα ελληνικά δάση!

Μιλώντας σχετικά για τα μυστικά κονδύλια της εποχής, ο Γιλμάζ ανέφερε τα εξής: «Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχο μου και οι προκάτοχοι μου έπραξαν το ίδιο. Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για την διάθεση των μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων, όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό».

Ήταν η εποχή που είχαν ξεσπάσει μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου όπως φημολογείται, είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από τούρκους πράκτορες, αλλά οι προδοτικές κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει φυσικά να αποτρέψουν τίποτα, όπως φυσικά και όλες οι κυβερνήσεις που ακολούθησαν, όλων των κομματικών αποχρώσεων. Αυτή είναι η ανικανότητα, ή και η προδοσία (και τα δυο επιβλαβή) του μεταπολιτευτικού συστήματος, από το οποίο απουσιάζει κάθε σχετική πολιτική βούληση.

Αυτά είναι όμως και τα εγκλήματα τους, τα οποία ομολογούν επισήμως οι ίδιοι οι “φιλέλληνες” τούρκοι. Και δυστυχώς στον κυβερνητικό θώκο δεν διαθέτουμε ως απάντηση άνδρες όπως ο Υποστράτηγος Πάγκαλος, ο οποίος προ σχεδόν ενός αιώνα καθιέρωνε νομικά την θανατική ποινή δια εκτελέσεως για τους εμπρηστές δασών, αλλά έναν τουρκοπροσκυνημένο θίασο ραγιάδων που μισεί και αδιαφορεί επιδεικτικά για τα δεινά της Ελληνικής Γης και του αποχαυνωμένου, καταταλαιπωρημένου λαού της.
Exit mobile version