Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών 2024: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

Για ακόμα μια φορά, καλούμαστε να δώσουμε το “παρών” σ’ εκείνο τον ιερό τόπο όπου οι αρχαίοι πρόγονοι μας έδωσαν το απόλυτο παράδειγμα αυταπάρνησης και Ηρωισμού. Εκεί, όπου η Θυσία των λίγων έγινε αιώνια εντολή Αγώνα για την την Πίστη στην Φυλή μας, εκεί όπου το πνεύμα του βασιλέως Λεωνίδα και των αθάνατων μαχητών του, συνεχίζει να εμπνέει τις γενιές των Ελλήνων. Οι Θερμοπύλες δεν είναι απλώς ένα πεδίο μάχης, είναι το αιώνιο σύμβολο της Τιμής όπου οι βάρβαροι εισβολείς υποκλίθηκαν μπροστά στην ασυγκράτητη Ελληνική ανδρεία.

Η παρουσία μας σε αυτή την τελετή δεν μια ευκαιριακή απόδοση τιμής σε μια αρχαία μάχη, είναι μια διακήρυξη προς όλους τους δειλούς και υποταγμένους, ότι η Ελληνική ψυχή είναι άτρωτη. Αυτή η συγκέντρωση είναι αφιερωμένη σε κάθε Ήρωα του Ελληνικού Έθνους και σε κάθε Συναγωνιστή που έφυγε προς την αιωνιότητα παραμένοντας Πιστός στην Ιδέα! Ταυτόχρονα, είναι η ιδανική ευκαιρία, για όποιον θέλει να συμμετέχει στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για πρώτη φορά, να λάβει μέρος στην πιο ξεχωριστή εκδήλωση του Κινήματος.

Στο ακριβές σημείο όπου οι Θερμοπυλομάχοι έπεσαν μέχρις ενός υπερασπιζόμενοι τον Ελληνισμό και ολόκληρη την Ευρώπη από μια πολυφυλετική υπερδύναμη, όσοι ζωντανοί θα συγκεντρωθούμε ξανά, κρατώντας ψηλά τις Γαλανόλευκες και τον μελανέρυθρο Μαίανδρο. Με το μαχητικό πνεύμα που επιβάλει η Ιδεολογία μας, δείχνουμε στον σύγχρονο κόσμο πως μένει το Θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή! 

Ιερό Πεδίο Θερμοπυλών – Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου – Ώρα 20:00

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά για να κλείσετε θέση στα λεωφορεία αυθημερόν μετάβασης:

από Αττική στο 693 683 7594 | από Βόρεια Ελλάδα στο 698 298 6698 | από Πελοπόννησο στο 698 202 9565

Γενικές πληροφορίες στο e-mail: info@antepithesi.gr | Δια ζώσης κρατήσεις από Θεσσαλονίκη: ανοιχτή λειτουργία πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ

Exit mobile version