Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα «Ίμια» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Κάσο!

Χωρίς αντίκρυσμα οι «λυκοφιλίες» της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με την Τουρκία, τον Ερντογάν και τους υπουργούς του. Με την συνεχή υποχωρητικότητα της η Ελλάδα των Μητσοτάκη-Δένδια-Γεραπετρίτη κατάφερε να τραπεί σε μια ντροπιαστική και επαίσχυντη άτακτη υποχώρηση απέναντι στην  Τουρκία που απαγόρευσε την χαρτογράφηση των πιθανών θαλασσίων διαδρομών πόντισης καλωδίων που η Ελλάδα με μισθωμένο Ιταλικό πλοίο επιχείρησε να πραγματοποιήσει στην Ελληνική ΑΟΖ(που δεν έχουμε κατοχυρώσει).

Η Τουρκία έβγαλε στρατιωτικά πλοία στις θαλάσσιες γραμμές που έχει ορίσει ως Τουρκική θάλασσα και μας περιόρισε μέσα στα 6 μίλια από τα 12 που οι διεθνής συνθήκες ορίζουν και έχουμε κάθε δικαίωμα να τα επεκτείνουμε, ακυρώνοντας την NAVTEX που είχαν εκδώσει με πανηγυρισμούς οι Δενδιας, Γεραπετρίτης, Μητσοτάκης με την τουρκική παράνομη ANTI-NAVTEX τους.

Θα ήταν γελοία και άξια χλευασμού η «Τσάμπα Μαγκιά» της Ν.Δ. αν δεν ήταν εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων με διαχρονική ισχύ. Η ιστορία όμως έγραψε με ανεξίτηλο μελάνι πως στην Νήσο Κάσο, είχαμε νέα «Ίμια» με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Το πιο εξοργιστικό είναι πως αφού η Τουρκία πέτυχε, στην καλύτερη, να δημιουργήσει νέες «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο, και να ακυρώσει την μίσθωση του Ιταλικού πλοίου που έκανε την έρευνα, η Τουρκία εξέδωσε ανακοίνωση που εκφράζει την ικανοποίηση της για την συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης!

Δεν έχουν περάσει και τόσα πολλά χρόνια από την πρώτη στην ιστορία διατύπωση της φράσης «Πρέσπες του Αιγαίου» από τον πρόεδρο της κ.ο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου απο το 2016 ακόμα.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: [..Επειδή κανένας από τους “πατριώτες” δεν τολμάει να πει την σκληρή αλήθεια ότι βαδίζουμε προς έναν ντροπιαστικό συμβιβασμό με την Τουρκία θα την πω εγώ μέσα από το κελί μίας φυλακής. Θέλω να απαντήσω σε όλους αυτούς που σιωπούν απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, που έχουν προχωρήσει σε ωμή παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας και που βλέπουν σαν νέο Νικηταρά τον τουρκοφάγο, τον Δένδια, ότι σύντομα θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα και ανάμεσα σε αυτούς που θεωρούν εθνική και πατριωτική την πολιτική της Ν.Δ. και όλοι αυτοί οι δήθεν “πατριώτες” και “εθνικιστές”, που κατηγορούσαν και κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εθνική πολιτική και απάντηση στην Τουρκία σημαίνει δώδεκα μίλια στο Αιγαίο και μόνον. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα πάμε για μια συμφωνία τύπου “Πρεσπών” στο Αιγαίο που θα είναι μια μεγάλη εθνική ήττα..]

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται!

Χ. Χ.

Exit mobile version