Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οπλισμένοι τούρκοι κυκλοφορούν στην Αθήνα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι… Χρυσαυγίτες

Μέρα με την μέρα καταρρέει το προεκλογικό παραμύθι της κυβέρνησης περί “τάξης και ασφάλειας”. Σε έναν έλεγχο ρουτίνας, αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Δημητρίου εντόπισαν δύο τούρκους, ηλικίας 43 και 45 ετών, να κινούνται στην παραλιακή οδό, έχοντας στην κατοχή τους δύο πιστόλια με γεμιστήρες γεμάτους με φυσίγγια, και έναν αναδιπλούμενο σουγιά μήκους 21,5 εκατοστών. Σαν να μην έφτανε το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο όχημα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επιπλέον τρία πιστόλια και τρεις γεμιστήρες κατά την έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ένας από αυτούς είχε ήδη απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, παρ’  όλα αυτά είχε την άνεση όχι απλά να κυκλοφορεί ανεμπόδιστος αλλά και να προμηθεύεται βαρύ οπλισμό!

Ας μην ανησυχούν όμως οι Έλληνες πολίτες. Μπορεί, όπως φαίνεται, η κρατική ασφάλεια να μην είχε χρόνο να ασχοληθεί με την δραστηριότητα σεσημασμένων αλλοδαπών, αλλά ουκ ολίγα στελέχη της ξημεροβραδιάζονται στα… κοινωνικά δίκτυα ψάχνοντας αντιφρονούντες της “woke” ατζέντας. Μπορεί να αδειάζουν τα σύνορα για να καλυφθούν επιχειρησιακά κενά και από θαύμα να μην έχουμε θύματα σε ελέγχους όπως αυτός στον Άλιμο, αλλά έχουμε αποκτήσει… “τμήματα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας” ισχυρά στελεχωμένα από αστυνομικούς και στολισμένα με LGBT σημαιάκια! Όλα αυτά για να αποτραπεί ο μεγάλος κίνδυνος “επανεμφάνισης της Χρυσής Αυγής“.

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας μπορούν λοιπόν να αισθάνονται ασφαλείς. Οι οπλισμένοι “φιλοξενούμενοι” της χώρας μας από τύχη δεν κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι (αν δεν αφέθηκαν ήδη) και σίγουρα δεν είναι οι μόνοι, αλλά τουλάχιστον δεν κόβουν ψήφους από την “μεγάλη γαλάζια παράταξη”…

Exit mobile version