Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ. ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ.

Το πολιτικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας το έχουμε αποκαλέσει όλοι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες ξεκάθαρα ψευτορωμέικο. Και φυσικά Αληθινοί Έλληνες είμαστε εμείς που έχουμε πλήρη Ελληνικότητα στην Ελληνοορθοδοξία μας, το Ελληνικό Αίμα, την Εθνική μας Συνείδηση και τον Ελληνικό Πολιτισμό με τον Εθνικό μας Πόθο για την Ζώσα Ελληνική Ιστορία και την Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Οι ψευτορωμιοί με την άθλια ύπαρξη τους είναι παντελώς ξένοι μα και εχθροί τού Ελληνισμού μας, υπηρέτες και τρόφιμοι τού Σταυρωτή Θεού και Ανθρώπου εβραιοσιωνιστή νεοταξισμού.

Αυτοί είναι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί κι αυτός είναι ο λόγος που λέω ότι ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας δεν έχουμε αντιπάλους αλλά εχθρούς. Τούτες τις ημέρες λοιπόν μάθαμε την ύπαρξη ενός ακόμη πολιτικού προσώπου, τής ΝΔ τούτη την φορά, που έχει μιλήσει ανοικτά και έχει γράψει ότι μισεί τα έθνη και τις πατρίδες, ότι σιχαίνεται την Ελλάδα, ότι θέλει να πέσουν οι ορθόδοξοι τρούλοι των εκκλησιών και άλλα τινά ανθελληνικά και αντιχριστιανικά. Λέει τα ίδια άραγε για την Τουρκία ή το Ισραήλ; Όχι βέβαια. Φιλελεύθεροι και εν γένει δημοκράτες έχουν αναφερθεί ενάντια στον νατιβισμό όπως τον ονομάζουν, δηλαδή ενάντια στην ελληνική αυτοχθονία, ενάντια στην Ελληνική Πατρίδα και την Ελληνική Φυλή.

Εκφραστές τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου έχουν ευχηθεί και έχουν στραφεί στην καταστροφή τής Ιερής Ελλάδος μας. Κάποιοι μάλιστα έχουν πει ξεκάθαρα ότι αν εξαρτιόταν η είσοδος τους στη Βουλή από τον Ελληνικό Γενετικό Κώδικα, δεν θα βρίσκονταν εκεί. Τώρα πλέον ο Ελληνισμός μας πεθαίνει δημογραφικά και η φτώχια έχει ρημάξει το βιοτικό του επίπεδο με την λαθρομετανάστευση να βρίθει και την παγκοσμιοποίηση μαζί με τούς γειτονικούς εχθρούς μας να ζητούν να αρπάξουν κι άλλα ελληνικά εδάφη, ενώ ξωπίσω έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Όχι, κανένας προδότης και βάρβαρος εχθρός Θεού και Έλληνα Ανθρώπου δεν χωράει στην Ελληνίδα Γη τού Κοσμοκράτορα Ελληνισμού μας. Ναι, ο Αληθινός Έλλην διέπεται από Πίστη, Αίμα και Εθνική Συνείδηση Ελληνική. Ναι, ο Αληθινός Έλλην θέλει την Ελευθερία, την Ελληνική Σημαία και την Ορθόδοξη Σημαία τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας να σκεπάζουν πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική. Ναι, θέλουμε μία Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί ελληνικό, έως το πιο ακριτικό σημείο τής ελληνικής επικράτειας με πολυμελείς ελληνικές οικογένειες. Ναι, ο Ελληνισμός μας είναι Εθνικιστής. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας έχει πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που φέρνουν οι παγκοσμιοποιητές θα τούς οδηγήσει στον πάτο τής αλαζονείας. Πιστός Ελληνισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός. Ιδού η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας.

Σπυρίδων Καραχάλιος

Exit mobile version