Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνας Στρατηγός, γιόρτασε τη σφαγή στη Σμύρνης κατ’ εντολή της κυβέρνησης Ν.Δ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Δημοκρατία», Έλληνας Στρατηγός συμμετείχε στη γιορτή των Τούρκων για το αιματοκύλισμα του Ελληνισμού στη Σμύρνη που έγινε στην Τουρκική πρεσβεία!

Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Π. Μαρινάκης δήλωσε με θράσος πως «Όταν η αντιπολίτευση ξεπερνάει αυτά τα όρια και φτάνει στο τέλος να γίνεται αντιπολίτευση στη χώρα, είτε αυτό γίνεται από ένα κόμμα είτε γίνεται από ένα μέσο, τότε νομίζω ότι αυτό το πράγμα μόνο κακό κάνει σε μια σειρά από ζητήματα».

Με λίγα λόγια, δεν φτάνει που δεν απάντησε στο δημοσίευμα για το ποιος έδωσε εντολή να παραβρεθεί Έλληνας Στρατηγός, στην εκδήλωση σφαγής των Ελλήνων της Σμύρνης, αλλά είπε πως η ανάδειξη του κάνει και κακό σε «κάποια ζητήματα».

Προφανώς συμφωνούν μαζί του όλα τα υπόλοιπα συστημικά ΜΜΕ τα οποία «έθαψαν» στην κυριολεξία αυτό το ανοσιούργημα. Για να είμαι ξεκάθαρος όμως, και η συγκεκριμένη εφημερίδα που το ανέδειξε, δεν το έκανε από κάποιο ιδιαίτερο αίσθημα φιλοπατρίας. Το έκανε κατ εντολή Σαμαρά για να δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι στην Ν.Δ.

Το συμπέρασμα που βγαίνει μετά από απανωτές υποχωρήσεις της κυβέρνησης Ν.Δ. απέναντι στους Τούρκους είναι ξεκάθαρη προδοσία, αν αναλογιστεί κανείς και το «φιάσκο της Κάσου» πριν λίγο καιρό. Το να πηγαίνουν όμως Έλληνες στρατιωτικοί να τιμήσουν την Σφαγή της Σμύρνης ξεπερνάει κάθε όριο, ακόμα και για τους πιο αναίσθητους εντολοδόχους της Νέας Τάξης που ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός τους έχει «τυφλώσει» και νομίζουν πως αυτά που κάνουν περνάνε απαρατήρητα.

Η Τουρκία αποφάσισε να παίξει τον ρόλο του «Μεγάλου» στην περιοχή και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακολουθώντας την υποχωρητική στάση που δεκαετίες τώρα πηγάζει από το DNA της Νέας Δημοκρατίας, την σιγοντάρει. Σε αυτόν τον ρόλο και τα ΜΜΕ της Ελλάδας, μας παρουσιάζουν σαν τουρκοφάγους πότε τον Μητσοτάκη και Δένδια που τρώνε απανωτές κατραπακιάς σε Λιβύη, Αίγυπτο και Αιγαίο. Πότε μας παρουσιάζουν ως πατριώτες τον Σαμαρά και τον Καραμανλή που την ίδια ατζέντα εξυπηρετούσαν με υποχωρήσεις και κουμπαριές με τον Ερντογάν !

Χ. Χ.

 

Exit mobile version