Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είμαι εθνικιστής γιατί…

Γιατί για εμένα τίποτε δεν έχει αλλάξει εδώ και εικοσιπέντε αιώνες όταν ο Θείος Πλάτων έγραφε “Μητρός τε πατρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον και αγιότερον εστίν η Πατρίς”.

Γιατί για εμένα η Φυλή, το Αίμα είναι η υπέρτατη φυσική πραγματικότητα και ενυπάρχει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου.

Γιατί για εμένα το “ΟΜΑΙΜΟΝ” του Ηροδότου υπερβαίνει κάθε σάπιο και μηδενιστικό διεθνιστικό ψεύδος.

Είμαι εθνικιστής γιατί έχω παππού που έμεινε ελεύθερος στα βουνά της Μακεδονίας, της Κρήτης, του Μωριά, της Ηπείρου και της Ρούμελης, είτε έπλεε πειρατής με σημαία μαύρη με τον Σταυρό στα πέλαγα της Μεγάλης Ελλάδος.

Είμαι εθνικιστής γιατί σιχαίνομαι αυτού που με όπλο τους το χρυσάφι αγοράζουν ψυχές και συνειδήσεις. Είμαι εθνικιστής γιατί δεν αγοράζομαι, ούτε πουλιέμαι.

Είμαι εθνικιστής και πιστεύω στην Δημοκρατία των Αρίστων, σε μία ΑΠΕΛΛΑ και όχι σε αριθμούς και ποσοστά των μαζανθρώπων-ψηφοφόρων.

Είμαι εθνικιστής γιατί θέλω να αλλάξω τον κόσμο, να σταματήσω την παρακμή, που έχουν επιβάλλει στην ανθρωπότητα οι αρχιτέκτονες του ψεύδους και οι πλουτοκράτες υποτακτικοί τους.

Είμαι εθνικιστής, αγωνίζομαι για Θεό και Ελλάδα και γι’ αυτό το αντεθνικό κράτος των Αθηνών με καταδιώκει. Μεγάλη η Τιμή σε καιρούς δουλείας να παραμένεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ.

Φ. Σεβαστιανός

Exit mobile version