Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ενορχηστρωτές της υπογεννητικότητας εμπαίζουν τους Τριτέκνους

Μητσοτάκης για υπογεννητικότητα

Τίποτα ουσιαστικό δεν έδωσε στους Τριτέκνους ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ. Σε καμία περίπτωση δεν άγγιξαν οι ανακοινώσεις την δήθεν εξίσωση με τους Πολυτέκνους που τόσο πολύ διαφημίστηκε στα ΜΜΕ.

Επί βδομάδες τα ΜΜΕ έπαιζαν ως ασφαλή και σίγουρη πληροφορία πως οι Τρίτεκνοι θα εξισωθούν δημοσιονομικά με τους Πολυτέκνους και θα αποκτήσουν τα ίδια προνόμια. Τίποτα από αυτά δεν ανακοινώθηκε στην ΔΕΘ τελικά, εκτός από την αύξηση στα ποσοστά προσλήψεων στο δημόσια κατά 4%(!) και την «ελαστικότητα !!» στις μεταγραφές φοιτητών.

Εμπαιγμός και ψέματα από τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ με την συνεργασία των ΜΜΕ, με το αζημίωτο. Φυσικά ο απόηχος της καμπάνιας που προλόγιζε την δήθεν εξίσωση, έχει μείνει στην κοινωνία και λίγοι κατάλαβαν πως ήταν μια συμφωνία πολιτικών και δημοσιογραφικών απατεώνων που κορόιδεψαν τον λαό ακόμα μια φορά. Βέβαια, στους ίδιους τους Τριτέκνους υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και σε καμία περίπτωση τα ψίχουλα αυτά που ανακοινώθηκαν δεν θα αποτελέσουν κίνητρο για όσους έχουν δυο παιδιά να κάνουν και ένα τρίτο.

Πως θα μπορούσαν όμως οι ενορχηστρωτές της υπογεννητικότητας, κυβερνώντες της Νέας Δημοκρατίας που με τους συνεργάτες τους ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κλπ όργανα της Ευρωπαϊκής ένωσης που επί δεκαετίες είτε νομοθετούσαν εις βάρος των γεννήσεων νέων Ελλήνων ή έπαιζαν την «χορογραφημένη» επανάσταση τους ως βαλβίδα αποσυμπίεσης της λαϊκής αγανάκτησης, να δώσουν λύση στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν ηθελημένα;

Η υπογεννητικότητα είναι ένα επιδιωκόμενο αποτέλεσμα που νομοθετείται και πριμοδοτείται μεθοδικά από την Ε.Ε. για δεκαετίες, μαζί με την αντιπαραγωγικότητα του πρωτογενούς τομέα, για να αποτελέσει σήμερα την βασική δικαιολογία για την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών από τζιχαντιστικές χώρες.

Ένα Κράτος που δεν θα ήταν εχθρός του Έθνους θα έδινε κίνητρα και ελπίδα στους νέους ανθρώπους να κάνουν οικογένειες, να παντρευτούν και να ξεκινήσουν την ζωή τους με καλούς οιωνούς. Θα διευκόλυνε την εύρεση οικογενειακής στέγης, όχι σε τιμές βραχυχρόνιας μίσθωσης (AirBNB). Θα έδινε ένα εργασιακό-επιχειρηματικό περιβάλλον προστατευμένο με κρατικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, δημιουργώντας την αίσθηση συνεργασίας και προστασίας και όχι του κράτος διώκτη των ελληνικών επιχειρήσεων. Θα περιόριζε την ακρίβεια,την παραπαιδεία, τα πάγια έξοδα όπως η ηλεκτρική ενέργεια, θέρμανση, ένδυση και φυσικά τα έξοδα του super market που στην Ελλάδα αναλογικά με τους μισθούς της Ε.Ε. έχουμε τις υψηλότερες τιμές στο ράφι!

Η «Τελική Λύση» που υπηρετούν ο Μητσοτάκης η Νέας Δημοκρατία και το Λαϊκό Ευρωπαϊκό κόμμα για την Ευρώπη και την Ελλάδα σχετικά με την υπογεννητικότητα και την ανάγκη σε εργάτες, είναι ξεκάθαρα κάτι που δεν το κρύβουν, οι λαθρομετανάστες! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

X. X.

Exit mobile version