Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ – ΟΛΕΘΡΟΣ Ή ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Οι τρόποι εξόντωσης ενός έθνους ποικίλλουν και προέρχονται τόσο από τούς εσωτερικούς όσο και από τούς εξωτερικούς εχθρούς του. Κοινή η προέλευση των εχθρών εκ τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και χειρότεροι εχθροί τού Ελληνισμού μας και κάθε ελεύθερου τάχα έθνους είναι τα εσωτερικά τυραννικά καθεστώτα. Το χειρότερο και πλέον ύπουλο βιολογικό όπλο που μετέρχονται οι συνεργάτες των παγκοσμιοποιητών τυράννων είναι η δημογραφική συρρίκνωση που ακολουθείται από την εθνολογική αλλοίωση τού Ελληνισμού μας.

Οι πολιτικοί και οι καθεστωτικοί τους συνεργάτες τής αστικής δημοκρατίας έχουν εφαρμόσει μία σειρά από εγκληματικά μέτρα που στέκονται εμπόδια στην συγκρότηση πολυμελών ελληνικών οικογενειών. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια η σκόπιμη οικονομική κρίση ακολουθείται παράλληλα από μία ηθική κρίση αλλά και από τήν επιχείρηση αντικατάστασης των Ελλήνων από αλλογενείς λαθροεισβολείς. Δεν μιλάμε λοιπόν απλώς για λάθη ανθρώπινης ανικανότητας αλλά για προμελετημένες εγκληματικές ενέργειες.

Το αληθινά ελεύθερο κράτος υπηρετεί το Έθνος και επιδιώκει σαφέστατα την εθνοφυλετική καθαρότητα και την διαιώνιση τής Φυλής που το συγκροτεί. Το αληθινά ελεύθερο Έθνος διαθέτει κράτος απόλυτα Εθνικό και Λαϊκό. Και φυσικά η αληθινά ελεύθερη Ελλάς ανήκει στους Έλληνες στο Αίμα, με ιερότερο χρέος της την βιωσιμότητα τής ελληνικής οικογένειας και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής με περισσότερα ελληνόπουλα.

Οι πολιτικές αρχές όμως που τηρούν το χρέος τους πρέπει να διαθέτουν αμιγώς τόσο Ελληνικό Αίμα όσο και Εθνική Συνείδηση και το ψευτορωμέικο καθεστώς δεν είναι διόλου ελληνικό. Διότι όταν ένα κράτος διαθέτει διαπιστωμένα θνησιγενές λαό λαμβάνει μέτρα αυξήσεως και όχι περαιτέρω μειώσεως τού εθνικού πληθυσμού. Οι πολιτικές αρχές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού αντί να ενισχύουν την ελληνική οικογένεια οικονομικά για κάθε μία γέννηση, τουναντίον φορολογούν κάθε ελληνόπουλο λογίζοντας αυτό ως τεκμήριο φορολόγησης. Την ίδια βέβαια στιγμή η ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά από την διογκούμενη ανεργία και την καλπάζουσα ακρίβεια ακόμη και στα απολύτως απαραίτητα αγαθά σίτισης και διαβίωσης.

Οι Έλληνες λοιπόν δυσκολεύονται να αποκτήσουν απογόνους ενώ την ίδια στιγμή η λαθρομετανάστευση αυξάνεται καθημερινά και η Ελλάς αλλοιώνεται κοινωνικά και εργασιακά. Το σάπιο ψευτορωμέικο καθεστώς παραδέχεται με απύθμενο θράσος την ανθελληνική του σκοπιμότητα όταν προβαίνει με την υπογραφή διεθνών συμφωνιών και αντεθνικών νόμων στην ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων για την αντικατάσταση των Ελλήνων που δεν γεννιούνται.

Το ψευτορωμέικο προτεκτοράτο τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης διατείνεται κατά τα άλλα για την παροχή δικαιωμάτων στους ιδιόρρυθμους κίναιδους των τρίτων φύλων και τούς λαθρεποίκους διότι πολύ απλά επιδιώκει την διάλυση τής ελληνικής οικογένειας και την διαγραφή τού Ελληνισμού από τον χάρτη. Τώρα μπορούμε να αντιληφθούμε πολύ καθαρά γιατί συμβαίνουν στην ζωή μας κάποια δυστοπικά και ανεξήγητα τάχα φαινόμενα.

Καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο ο γεωφυσικός και παραγωγικός πλούτος τής Πατρίδος μας συρρικνώνεται αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια. Καταλαβαίνουμε γιατί συρρικνώνεται η εθνική και η δημόσια ασφάλεια προκειμένου να αλωθεί η Ελλάς εντός των τειχών τού δήθεν απόρθητου κράτους τής αστικής δημοκρατίας. Κι ακόμη καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο τα ελληνόφωνα τηλεοπτικά και λοιπά ψυχαγωγικά τάχα προγράμματα προβάλλουν τα ανώμαλα πρότυπα. Και φυσικά ερχόμαστε οπωσδήποτε αντιμέτωποι με την αδικαιολόγητη πορεία των εκτρώσεων άνευ προβλημάτων ιατρικής φύσης.

Πρόσφατα μάθαμε μέσα από επίσημα στατιστικά στοιχεία ότι μία στις τρεις από τις 1035 δημοτικές ενότητες έχουν λιγότερες από 10 γεννήσεις ετησίως. Πρόκειται σαφέστατα για έναν ραγδαίο δημογραφικό αφανισμό τού Ελληνισμού που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς μεταπολιτευτικά. Τις τελευταίες μέρες μάθαμε επιπλέον ότι Αληθινοί Έλληνες Γονείς ζητούν την εξαίρεση των παιδιών τους από το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης τού ψευτορωμέικου που αναφέρεται σε κοινωνικά φύλα και τη διαμόρφωση σεξουαλικής ταυτότητας. Γίνεται δηλαδή μέσα στα ελληνικά σχολεία αναφορά στο δήθεν υπαρκτό και προσφάτως νομοθετημένο τρίτο φύλο τού κιναιδισμού. Όμως τα φύλα είναι σαφέστατα μόνον δύο όπως ακριβώς τα όρισε ο Θεός και η Πλάση που δημιούργησε. Ο άνδρας και η γυναίκα και εν προκειμένω για το Ελληνικό Έθνος ο Έλλην και η Ελληνίδα που γεννούν τα Ελληνόπουλα για την διαιώνιση τής Ελληνικής Οικογένειας και τής Ελληνικής Φυλής.

Το ελληνόφωνο καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας απαξιώνει και θέτει σε κίνδυνο λοιπόν την ελληνική ζωή διότι είναι εχθρός τού Ελληνισμού. Αφήνει ασύδοτη την εγκληματικότητα, λαθραία στην πλειοψηφία της, έχει διαλύσει την δημόσια υγεία σε όλα τα νοσοκομεία, σκορπίζει τον Ελληνισμό στα πέρατα τής γης για σπουδές και εργασία. Όχι, η Ελλάς δεν έχει ελεύθερο ελληνικό κράτος. Το πολιτικό καθεστώς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας δεν είναι διόλου ελληνικό.

Ο Αληθινός Έλλην αγαπά οπωσδήποτε το Έθνος και τα παιδιά του. Ο Έλλην στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση είναι ο Αληθινός Έλλην και είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής με ιδεολογία του τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό. Η θέση λοιπόν ημών των Ελλήνων Εθνικιστών στο δημογραφικό ζήτημα είναι η πλήρης ανάσχεση τού ολέθρου και η εθνική αναγέννηση τής Ζώσας Ελληνικής Φυλής που είναι τα Ελληνόπουλα Παιδιά μας. Θέλουμε μία μεγαλύτερη Ελλάδα που αντικατοπτρίζεται σαφέστατα με περισσότερα ελληνόπουλα.

Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς, γνήσιο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος, θα ενισχύσει οικονομικά την ελληνική οικογένεια όπως και κάθε ένα ελληνόπουλο που θα φέρει αυτή στον κόσμο με ειδική επιδότηση, καταργώντας επιπλέον την φορολόγηση των παιδιών μας. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τού εθνικού εισοδήματος και τού γεωφυσικού και παραγωγικού πλούτου τής χώρας θα παράσχει οικογενειακή ενίσχυση. Επιπλέον στην εθνικιστική οικογενειακή μέριμνα συμπεριλαμβάνεται η διευκόλυνση παροχής οικογενειακής εστίας και των οικογενειακών εξόδων που αφορούν την προσχολική παιδεία και φύλαξη σε παιδικούς σταθμούς. Η Ελληνίδα μάνα θα επιδοτηθεί από το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος προκειμένου να παραμείνει απόλυτα στο πλευρό των παιδιών της. Στα σχολεία θα προωθηθεί η ελληνική οικογενειακή διαπαιδαγώγηση τού Έλληνα Άνδρα και τής Ελληνίδας Γυναίκας με την αγάπη τους στα παιδιά τους, την ζώσα Ελληνική Φυλή.

Αυτήν ακριβώς την μία και μόνη Ελληνική Οικογένεια που γεμίζει την ελληνική κοινωνία με πολλά παιδικά ελληνικά χαμόγελα για την διαιώνιση τής Φυλής μας θα προβάλλουν όλα τα προγράμματα ελληνικού οικογενειακού προγραμματισμού. Η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς θα ενισχύσει οικονομικά την επιστροφή τής ελληνικής νεολαίας και των ελληνικών οικογενειών από τήν ξενιτιά πίσω στην ιερή Ελλάδα μας. Επιπλέον κάθε ελληνική οικογένεια θα επιστρέψει σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί με την ενίσχυση των εργασιακών και κοινωνικών υποδομών σε ασφάλεια, υγεία, παιδεία. Και φυσικά προδότες και βάρβαροι δεν χωράνε ανάμεσα μας. Η Αγάπη μας και ο Ιερός Πόθος μας για την διαιώνιση τής Ζώσας Ελληνικής Φυλής που προσφέρει η Ελληνική Οικογένεια με τα ελληνόπουλα παιδιά μας είναι ιερός σκοπός που θα γίνει οπωσδήποτε πραγματικότητα. Και η ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού θα ανατείλει οπωσδήποτε.

Σπυρίδων Καραχάλιος

Exit mobile version