Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέει η εθνική μας οικονομία – Χωρίς ρευστό οι βιοτεχνίες στην Θεσσαλονίκη

Οι ινστρούχτορες της ΝΔ καλά εκπαιδευμένοι από την θητεία τους στην ΚΝΕ και άλλα «προοδευτικά» κόμματα έχουν δημιουργήσει ένα πλέγμα προπαγάνδας με την βοήθεια βεβαίως φυλλάδων (ελάχιστες οι τιμητικές εξαιρέσεις) και καναλιών, μίας προπαγάνδας που θέλει την οικονομία της χώρας συνεχώς να… προοδεύει! Η πραγματικότητα, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Σύμφωνα με έρευνα εταιρίας πολιτικών ερευνών το 58% των βιοτεχνιών της Θεσσαλονίκης δεν διαθέτει στα ταμεία του ούτε ένα ευρώ. Της Θεσσαλονίκης, στην οποία κάθε πάροδος της Εγνατίας ήταν γεμάτες βιοτεχνίες, στις οποίες εργαζότανε χιλιάδες κόσμος. Σήμερα επικρατεί ερημιά και σιωπή. Όσο για το υπόλοιπο 42% που δεν έχει εντελώς άδεια ταμεία τα αποθεματικά τους φτάνουν για λίγους μόνον μήνες.

Ταυτόχρονα, μοιραίο φαίνεται ήταν το πλήγμα από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας, όπου καθώς φαίνεται θα περάσουν χρόνια για να αποκατασταθούν οι ζημίες και όμως ο πρωθυπουργός με ένα μόνιμο χαμόγελο, που θυμίζει τον “Mr Bean” της αγγλικής τηλοψίας στα καλύτερα του, περιόδευσε και εκεί με επιστρατευμένες βέβαια κάμερες και διμοιρίες των ΜΑΤ. Έτσι γίνεται όταν ο λαός σε «αγαπάει»…

Από την αντίπερα όχθη σιωπή και σκυλοκαβγάδες στην Αριστερά, πλην του καθεστωτικού ΚΚΕ. Όσο για την λεγόμενη ακροδεξιά (Βελόπουλος, κλπ) δεν ευρίσκονται στην αντίπερα όχθη και είναι στήριγμα στην πραγματικότητα του Μητσοτάκη και της ΝΔ. Το σύστημα καταρρέει και τα πρώτα σημάδια φάνηκαν. Θα βρεθούν αυτοί που θα ξεσηκώσουν την Ελλάδα; Ο Θεός το ξέρει αλλά πάντα ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Σ. Βασιλόπουλος

Exit mobile version