Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λουκέτο σε σωματείο δήθεν “μακεδονικής γλώσσας” στην Ελλάδα

Η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών (την οποία η Νέα Δημοκρατία σέβεται, τιμά και τηρεί με ευλάβεια) είναι παγκοίνως γνωστό ότι θα σηματοδοτούσε ένα “ντόμινο” αρνητικών για την Ελλάδα εξελίξεων, καθώς αποτελούσε προϊόν εκβιασμού του δυτικού παράγοντα προς διάσωση του ετοιμόρροπου κρατιδίου των πλαστογράφων της ιστορίας μας. Μια από αυτές τις εξελίξεις ήρθε προ δυο ετών, όταν ξαφνικά στην Φλώρινα έκανε την εμφάνιση του μια Μ.Κ.Ο. υπό τον τίτλο “κέντρο μακεδονικής γλώσσας”, για να προωθήσει τα τάχα “μακεδονικά” και να αναζωπυρώσει τον αλυτρωτισμό των θλιβερών σφετεριστών, ανθελλήνων σκοπιανών, με την ανοχή και την στήριξη ακόμα του εγχώριου πολιτικού συστήματος.

Μετά την μαζική, δυναμική συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή τον Δεκέμβριο του 2022 στην Φλώρινα, μαζί και με άλλους πατριωτικούς φορείς, το θέμα γιγαντώθηκε και η απόφαση του Ειρηνοδικείου Φλώρινας να αναγνωρίσει αυτό το… “σωματείο”, βρήκε αποφασιστικά απέναντι της τους Εθνικιστές, οι οποίοι ουδέποτε ξέχασαν το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας ακόμα και όταν αυτό δεν “πουλούσε” τηλεοπτικά μετά το πέρας των τεράστιων σε όγκο συλλαλητηρίων.

Σχετική με το ζήτημα ήταν και η καίρια παρέμβαση του Μετώπου Νεολαίας τον Απρίλιο του 2023 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, χάρη στην οποία διακόπηκε η “έκθεση” σκοπιανού “ζωγράφου” ο οποίος αναπολούσε την σφαγή του Ίλιντεν, εκδηλώνοντας έτσι τον “φιλειρηνισμό” και τον “φιλελληνισμό” του. Μετά από αυτές τις ακτιβιστικές ενέργειες που πραγματοποίησε το Κίνημα μας, θορυβήθηκαν Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, κόμματα, πρεσβείες, υπουργεία, το ίδιο το Μαξίμου που επίσημα έκανε λόγο για “τάγματα εφόδου”(!), ένα ολόκληρο σύστημα που θεώρησε πως η Χρυσή Αυγή “τέλειωσε” και “δεν υπάρχει” πια.

Τελικά από την πολλή… βιασύνη τους, και ορμώμενοι από τον αβυσσαλέο φθόνο τους για την γνήσια Μακεδονική, δηλαδή την Ελληνική ιστορική κληρονομιά, κατάφεραν οι πρακτορίσκοι να παραβιάσουν ακόμα και τους όρους αυτής της καθ’ όλα ευνοϊκής για αυτούς συμφωνίας, κάτι το οποίο έδωσε πάτημα σε διάφορους φορείς και συλλογικότητες κατόπιν, να κυνηγήσουν νομικά το ζήτημα και εν τέλει να δικαιωθούν, καθώς το δευτεροβάθμιο δικαστήριο δυτικής Μακεδονίας πλέον έρχεται να ακυρώσει την πρώτη απόφαση περί αναγνώρισης του σωματείου από το Ειρηνοδικείο Φλώρινας το καλοκαίρι του 2022.

Ασφαλώς τα… αυτονόητα δεν χρήζουν “πανηγυρισμών” και άλλων παρόλων, ακόμα και όταν πρόκειται για Μ.Κ.Ο. που κατάφωρα παραβιάζουν τις ισχύουσες νομικές διατάξεις ακόμα και αυτού του σάπιου αντεθνικού καθεστώτος. Εξάλλου, για όσους βιαστούν επιπόλαια να υπαινιχθούν έστω πως υπάρχει ίχνος “ανεξαρτησίας” στην σημερινή ελλαδική δικαιοσύνη των Ντογιάκων, να θυμίσουμε ως “χάιλαιτς” ότι αυτός ο εκ θεμελίων διαβρωμένος από την διαφθορά και την ασυδοσία θεσμός, είναι αυτός που έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια, νόμιμη την προδοσία των Πρεσπών, και είναι ο θεσμός που κλείνει και κρατάει εκδικητικά Εθνικιστές πολιτικούς κρατούμενους στις φυλακές.

Ειδικότερα, στην περίπτωση της δίκης της Χρυσής Αυγής, οι κατηγορούμενοι πολίτες αντιμετωπίζονται ως φορείς ανατρεπτικών και επαναστατικών ιδεών, και όχι ως ύποπτοι για τέλεση ποινικών αδικημάτων “εγκληματίες”, όπως κάλπικα ισχυρίζονται τα στελέχη της ελλαδικής δικαιοσύνης, αλλά και οι κυβερνητικοί παλιάτσοι από κοινού με τα αριστερά και δεξιά φερέφωνα τους.

Exit mobile version