Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Νέα Δημοκρατία εφαρμόζει ακάθεκτη την «woke» ατζέντα, κοροϊδεύοντας κατάμουτρα τους ψηφοφόρους της

Το κράτος της Νέας Δημοκρατίας δεν παύει να δηλώνει με κάθε ευκαιρία την υποταγή του στην πιο αποκρουστική ατζέντα της φιλελεύθερης “woke ιδεολογίας”. Αφού έκανε γνωστή στην Ελλάδα διεθνώς ως την πρώτη Ορθόδοξη χώρα που επέβαλλε το έκτρωμα του «γάμου» ομοφυλοφίλων, αφού αναβάθμισε τα «gay pride» με κυβερνητική εκπροσώπηση, αφού μετέτρεψε την ΕΛ.ΑΣ. σε μπράβους στην υπηρεσία του κάθε φρικιού, τώρα χαρίζει απλόχερα τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για την διοργάνωση αρρωστημένων θεμάτων!

Έτσι, διαβάζουμε ότι στο «φεστιβάλ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ», πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες εκδηλώσεις «την ορατότητα των LGTBQI ατόμων και με την αλληλεπίδραση σε κοινότητες προσφύγων και μεταναστών». Στο αναλυτικό πρόγραμμα διαπιστώνει κανείς ότι περιλαμβάνεται «drag show» σε συνδυασμό με την… απαραίτητη πλύση εγκεφάλου σε παιδιά νηπιακής ηλικίας! Η επίσημη αφίσα του φεστιβάλ μας πληροφορεί, με περίσσια περηφάνια, ότι όλα αυτά γίνονται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού!

Μόνο όταν οι αντιδράσεις πλήθυναν, και όχι όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ψέλλισε μερικές φράσεις περί «εξαντλητικού ελέγχου της κάθε εκδήλωσης». Μάλιστα, έριξε την ευθύνη στον προηγούμενο υπουργό, ξεχνώντας πως και αυτός ήταν διορισμένος από την Νέα Δημοκρατία!

Κι όμως υπάρχουν ακόμα ορισμένοι κοινοβουλευτικοί αρλεκίνοι που έχουν το θράσος να δηλώνουν «συντηρητικοί», «πατριώτες», «θρησκευόμενοι» κτλ, αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να παραιτηθούν από αυτό το ανήθικο μόρφωμα. Ακόμα χειρότερα, υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας που καταπίνουν ευχαρίστως το παραμύθι των απατεώνων, και ενοχλούνται μόνο όταν η Χρυσή Αυγή διαταράσσει την τραγική αποχαύνωση τους.

Διαβάστε επίσης:
Το Μέτωπο Νεολαίας ενάντια στο “europride” και την “LGBTQ” προπαγάνδα – ΒΙΝΤΕΟ
Παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε χώρο “LGBT” προπαγάνδας σε παιδιά! – ΒΙΝΤΕΟ
Παρέμβαση του Μετώπου Νεολαίας στο ίδρυμα Ωνάση

Exit mobile version