Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (Ν.Δ.): Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ TRAFFIKING 50 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΒΙΑ!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στελέχη της Ν.Δ. ακόμα και εκλεγμένοι με το κόμμα, κατηγορήθηκαν ή και δικάστηκαν για διάφορες κακουργηματικές πράξεις. Εδώ προκύπτει ακόμα μια τέτοια περίπτωση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, σε εκτενή ρεπορτάζ.

Το «δεξί χέρι» λοιπόν, ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κεντροαριστερού, νεοφιλελεύθερου βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου, Δημήτριος Καρράς (πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης) παρουσιάζεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση με το διεθνές κύκλωμα trafficking, που έγινε γνωστό ως κύκλωμα «Αμαρυλλίς» όπου και είχε ως θύματα, καταγεγραμμένα έως τώρα 50 γυναίκες από την Κολομβία.

Ο Βασίλειος Οικονόμου, έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ (1998-2000), Γραμματέας ΠΑΣΠ (ΠΑΣΟΚ) ΑΕΙ (1994-1996) και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (2005-2010). Υπήρξε συνεργάτης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί ΠΑΣΟΚ (1997-2000 με υπουργό τον Άκη Τσοχατζόπουλο). Βρήκε καταφύγιο τα τελευταία χρόνια στην Ν.Δ. όπως και το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ (μετά ΓΑΠ) και όπως φαίνεται έχουν ταιριάξει απίστευτα.

Πόσο υπερηφάνεια αισθάνονται άραγε οι πατριώτες που από τις εκλογές του 2019 και μετά ψηφίζουν ξανά και ξανά την Νέα Δημοκρατία ως θεματοφύλακα Αξιών και Ηθών (!) Καμία απολύτως διαφορά δεν έχει η νεοφιλελεύθερη κεντροαριστερή Ν.Δ στον εθνομηδενισμό, τον αξιακό εκφυλισμό και την κοινωνική εξαθλίωση με τους μπολσεβίκους κάθε «απόχρωσης». Φυσικά, ούτε κουβέντα για συλλογική ευθύνη του κόμματος και εγκληματική οργάνωση Νέα Δημοκρατία και ας είναι εμπλεκόμενος διευθυντής πολιτικού Γραφείου βουλευτή και επικεφαλής οργάνωσης νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Με διάφορα παραμύθια, μαρτυρίες κουκουλοφόρων μαρτύρων αλλά και κουκουλοφόρων θυτών που παρίσταναν τα θύματα, η 3η πολιτική δύναμη της χώρας (Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή) καταδικάστηκε και μπήκε φυλακή και απαγορεύτηκε η συμμετοχή της σε εκλογές (τι φοβούνται οι δημοκράτες;), όπως θα μπορούσε ίσως να γίνει και πριν μερικές δεκαετίες στην Κολομβία που οι συνεργάτες και στελέχη της Ν.Δ., σύμφωνα με τις καταγγελίες, δραστηριοποιούνται σε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τα καρτέλς.

Χ. Χ.

Exit mobile version