Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτή είναι η Δεξιά στην Ελλάδα;

Τι διαφορές έχει η Νέα Δημοκρατία που δήθεν εκπροσωπεί την Δεξιά στην Ελλάδα από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι η Αριστερά;

-Στην συμφωνία των Πρεσπών δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία και στις πολιτικές των «ανοιχτών συνόρων» και της λαθρομετανάστευσης συνεχίζει το «έργο» του ΣΥΡΙΖΑ.

-Τα κυβερνητικά στελέχη σε μεγάλο βαθμό προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και ανάλογη είναι και η πολιτική που κατά κύριο λόγο ασκούν.

-Όπως το «δόγμα του Καραμανλισμού» επιτάσσει εξαφανίζουν από τον χάρτη κάθε εναλλακτική Δεξιά-Πατριωτική φωνή και κλείνουν στην φυλακή την Χρυσή Αυγή, όπως παλαιότερα έκαναν με την ΕΠΕΝ ή διαλύουν με άλλα μέσα τα κόμματα που κλέβουν ψηφοφόρους, όπως το ΕΝΕΚ.

-Σε ελεγχόμενες κινήσεις όπως του ΛΑΟΣ με το τέχνασμα της απορρόφησης στελεχών με συγκυβέρνηση, πετυχαίνουν ευκολότερα τον σκοπό τους.

-Όταν ο Ηγέτης είναι πιστός στον Αγώνα του και την Ιδεολογία του και ΔΕΝ «πουλάει» τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν, οι διώξεις και η φυλακή, μάλλον είναι μονόδρομος.

Όπως και να έχει όμως η κατάντια της Ελλάδας έχει φθάσει στο σημείο να είναι η «δεξιότερη» και πιο «πατριωτική» φωνή η κεντρώα και κεντροαριστερή, εθνομηδενιστική Νέα Δημοκρατία.

Χ. Χ.

Exit mobile version