Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αγώνες των Ελληνόψυχων μαθητών στο στόχαστρο του καθεστώτος

Επ’ ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς για τα τέκνα των Ελλήνων, αξίζει να γραφτούν μερικές παρατηρήσεις οι οποίες απορρέουν από την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Παιδεία στις ημέρες μας. Ασφαλώς δεν αρκεί να σημειώνουμε απλά τα κακώς κείμενα της εκπαίδευσης, αλλά και να παρεμβαίνουμε έμπρακτα για να προστατέψουμε την νέα γενιά από τα νύχια φιλελεύθερων και μπολσεβίκων, των αδίστακτων δηλαδή ανθελλήνων που απεργάζονται τον αφανισμό του εθνικού φρονήματος από μικρές ηλικίες.

Η τεχνολογία της εποχής που ζούμε όμως, παρέχει ένα δυνατό πλεονέκτημα στα χέρια του ανήλικου μαθητή, του οποίου την δυναμική ο κομματικός ινστρούχτορας της μπλε ή κόκκινης παράγκας είχε υποτιμήσει. Η υπερπληθώρα, η ταχύτητα διάδοσης αλλά και η δυνατότητα ενδελεχούς εξακρίβωσης της πληροφορίας, έχουν συμβάλλει στην εκ θεμελίων κατάρριψη δομικών ιστορικών αφηγημάτων της αριστεράς.

Αυτό έχει προκαλέσει απίστευτο εκνευρισμό στους ύπουλους λογοκριτές και διαμορφωτές γνώμης, καθώς παράλληλα χιλιάδες παιδιά δύνανται να έρθουν σε επαφή με διαδικτυακούς διαύλους του Εθνικιστικού κινήματος, με συνέπεια την περαιτέρω δικτύωση και οργάνωση τους στον εθνικιστικό αγώνα από πολύ νωρίς, κάτι που πραγματικά φοβάται το σύστημα. Για αυτό και η “λύσσα” περί απαγόρευσης των ιστοσελίδων μας, αλλά και οι πολυάριθμες επιθέσεις που αυτές δέχονται από ηλεκτρονικούς ρουφιάνους της εξουσίας.

Ως Εθνικιστές ακτιβιστές συγχαίρουμε τους μαθητές που τα τελευταία χρόνια έχουν προχωρήσει σε σειρά σημαντικών κινητοποιήσεων για μείζονα εθνικά θέματα. Αξέχαστες θα μείνουν στις καρδιές όλων των Ελλήνων οι καταλήψεις για την Μακεδονία, ενάντια στην προδοτική συνθήκη των Πρεσπών, και οι αγώνες των μαθητών ενάντια στον παραλογισμό της κυβέρνησης τα χρόνια της υγειονομικής κρίσης, της επιδημίας του κορονοϊού. Αποκορύφωμα της απαξίωσης των μαθητών προς τα καθεστωτικά αφηγήματα αποτελεί η μαζική απομυθοποίηση του ψεύδους του “Πολυτεχνείου”, διότι κανένα ψέμα δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Εικόνες που έκαναν ολόκληρο τον υγιώς σκεπτόμενο Ελληνικό λαό να συγκινηθεί επίσης, έχουν χαραχθεί στην μνήμη μας στα Επαγγελματικά Λύκεια που υπερασπίστηκαν τα εργατόπαιδα των συμπατριωτών μας από τις επιθέσεις που εξαπέλυαν τα κομμουνιστικά σκύβαλα, τα “βουτυρόπαιδα” της μεγαλοαστικής τάξης τα οποία έσπευδαν για πολιτικό προσηλυτισμό μετά… “πολεμικού” εξοπλισμού. Μετέπειτα ακολούθησε και η στοχοποίηση από τα ΜΜΕ των πλουτοκρατών, τα οποία αντέστρεψαν πλήρως την πραγματικότητα και παρουσίασαν ως “θύματα” τους μπολσεβίκους και ως “θύτες” τους αμυνόμενους μαθητές…

Ας οπλιστούν με δύναμη και υπομονή τα Ελληνόπουλα στα θρανία, αγωνιζόμενα ενάντια στα προβλήματα που δημιουργούνται από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, και στα οποία σίγουρα δεν μπορούν να σταθούν συμπαραστάτες οι χρωματισμένοι “παιδαγωγοί” της μεταπολίτευσης.

Exit mobile version