Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αθήνα 2024: Απολογισμός και Δράση

Αγνώριστη κατάντησε η Αθήνα του 2024. Φρικιά, μετανάστες, τοξικοεξαρτημένοι, επαγγελματίες επαίτες πεταμένοι όλοι μαζί σε μια βρώμικη τσιμεντούπολη γεμάτη άθλια σπρέι και ξεφτισμένες αφίσες σε τοίχους, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέσα μεταφοράς, πνιγμένη στην ασχήμια, την προχειρότητα και τα ερείπια ενός ένδοξου παρελθόντος. Οι λίγοι, όμορφοι κοντινοί προορισμοί προσελκύουν μεγάλη μερίδα πολιτών και έτσι γεμίζουν κι αυτοί με σκουπίδια που σπάνια κάποιος καθαρίζει, με φασαρία και βέβαια με μικροεγκληματίες. Η όμορφη και σπουδαία πόλη των Αθηνών, κατάντησε μια χαβούζα ψυχών, ένα ψυχοπορνείο. Κουμάντο κάνουν οι συμμορίες και οι εγκληματίες παντός είδους. Οι πολιτικοί θυμούνται τους πολίτες μονάχα προεκλογικά, υποσχόμενοι πολλά και προσφέροντας ελάχιστα. Η αστυνομία είναι ανύπαρκτη στο κέντρο και ακόμα κι αυτή έχει δεμένα τα χέρια βάσει νομοθεσίας.
Μέσα σε αυτό το χάος καθημερινά προστίθεται ένας νέος αριθμός παράνομων μεταναστών που εισέρχονται από τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορά μας. Άνθρωποι με διαφορετικά αξιακά συστήματα, παιδεία και κουλτούρα. Κάποιοι καλοί, κάποιοι όχι, όλοι τους όμως χωρίς ουσιαστικό έλεγχο, που συχνά καταφεύγουν στις μικρές ή μεγάλες παρανομίες για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Μέσα σε αυτή την παράνοια, ο σημερινός Έλληνας δέχεται συστημική προπαγάνδα, που τον καλεί να είναι υπάκουος πολίτης, εξαρτημένος από το κράτος, δούλος του καπιταλισμού, χωμένος στα πάθη και τις εξαρτήσεις του.
Σε τούτη την ασφυκτική Αθήνα, αποτελεί φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας το λαϊκό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Ένα κίνημα που δεν υπάρχει μονάχα προεκλογικά, αλλά που βρίσκεται πλάι στον Αθηναίο πολίτη ξανά και ξανά. Καθημερινά ακούμε την αγανάκτηση χιλιάδων Αθηναίων και μαζί τους προσφέρουμε λύσεις.
Σταθήκαμε και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό τους με κάθε τρόπο, καθαρίζοντας τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, προσφέροντας χρήματα, τρόφιμα, ιματισμό, ακόμα και το αίμα μας για τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Ο απαισιόδοξος λέει ότι η Αθήνα έχει αλωθεί και δεν σώζεται πια. Εμείς λέμε όχι! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την πατρίδα μας και τις ζωές μας πίσω! Σηκώνουμε ξανά και ξανά τα λάβαρά μας και φωνάζουμε με όλη μας την δύναμη πως ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Exit mobile version