Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Αληθινό Ελληνικό Χρέος

Ανάμεσα δισεκατομμύρια ανθρώπων, πάνω σε αυτόν τον πελώριο πλανήτη είχαμε την ευλογία να γεννηθούμε Έλληνες. Βαρύ όνομα κι ακόμα πιο βαριά κληρονομιά. Λεβεντογέννα μήτρα, ανέθρεψε πλήθος ηρωικών μορφών στα σπάργανά της από την αυγή του χρόνου και ακόμη και σήμερα συνεχίζει να αναθρέφει. Είναι κάτι σε αυτή την γη, που γεννά ανθρώπους μιας διαφορετικής πάστας. Είναι κάτι σε αυτό το αίμα, που κάνει τους άνδρες και τις γυναίκες αυτού του τόπου πολυμήχανους και ανθεκτικούς. Είναι κάτι στην ψυχή αυτού του έθνους που κάνει τους Έλληνες να ζουν με πολεμικό πνεύμα και ειρηνική συνείδηση. Αυτός ο τόπος γεννά ανθρώπους άξιους, με έμφυτο το εθνικιστικό φρόνημα, την κοινωνική αλληλεγγύη, την τάση προς τον ηρωισμό. Και είναι αυτός ο τόπος που τις τελευταίες δεκαετίες δέχεται μια χυδαία και άνευ όρων επίθεση απέναντι σε κάθε τι που έχει ιερό. Η παγκοσμιοποίηση που προωθείται από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις, το καπιταλιστικό μοντέλο οικονομίας, ο εξαναγκασμός των γυναικών να βγουν στην αγορά εργασίας αφήνοντας τα παιδιά τους να τα μεγαλώσει το αντεθνικό σύστημα ώστε να μπορεί να επιβιώσει το σπιτικό τους, το ρήμαγμα της παιδείας, η ανοχή σε κάθε αμερικανική σαχλομόδα για την διατήρηση μιας κάλπικης εικόνας ευημερίας κατάφεραν φαινομενικά να αλλοιώσουν κάτι από αυτά που χαρακτηρίζουν το έθνος μας.
Σταμάτησαν οι ζωές μας να έχουν αξία. Γίναμε αριθμοί σε στατιστικές εταιρειών. Γίναμε ποσοστά και νούμερα. Από κύριοι του τόπου μας, βρεθήκαμε ξαφνικά υπόλογοι επειδή αρνούμαστε να δεχτούμε εισβολή στην πατρίδα μας απο εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών. Ακόμα και για αυτή την ανάγκη μας να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας, τα παιδιά μας, την κοινωνία μας, βρισκόμαστε κατηγορούμενοι. Κατηγορούμενοι όμως από ποιους και γιατί; Είναι γνωστό πως ξένα κέντρα ελέγχου θέλουν την Ευρώπη και την Αμερική, να ανοίξουν τα σύνορά τους και να δεχτούν την παγκοσμιοποίηση. Δεν θέλουν σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες ούτε βέβαια δέχονται το δίκαιο του αίματος και διαρκώς πασχίζουν να περάσουν την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πληρώνοντας αδρά για να το επιτύχουν.
Στην Αντιγόνη, ο Σοφοκλής πολύ εύστοχα θέτει το δίλημμα αν οι ανθρώπινοι νόμοι είναι πάνω από τους θεϊκούς. Αν ο λόγος του βασιλιά είναι πάνω από το αίμα. Η κατάληξη της τραγωδίας είναι γνωστή. Όπως είναι γνωστό πως μετά την Ύβρη, ακολουθεί η Άτη, έπεται η Νέμεσις και τέλος η Τίσις. Όλα λοιπόν θα γίνουν όπως πρέπει και στον καιρό τους. Μέχρι τότε, εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε υπέρ Βωμών και Εστιών. Συνεχίζουμε να θυμίζουμε στις συμπολίτες μας το ιερό καθήκον τους απέναντι στο Αίμα και την Γη μας!
“Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.
Το δεύτερο να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.
Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιό σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει…” – Νίκος Καζαντζάκης
Exit mobile version