Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε ανοιχτό καταυλισμό λαθρομεταναστών μετατράπηκε η πόλη της Ρόδου!

Η κατάσταση στη Ρόδο φτάνει ξανά στο απροχώρητο με το ιστορικό κέντρο της πόλης να έχει μετατραπεί σε έναν ανοιχτό καταυλισμό για αμέτρητους λαθρομετανάστες (μεταξύ των οποίων φυσικά απουσιάζουν τα περίφημα “κατατρεγμένα γυναικόπαιδα”). Οι αρχές δείχνουν πλήρη αδιαφορία, ενώ η τοπική κοινωνία βιώνει καθημερινά τις επιπτώσεις της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής. Οι ανεύθυνες καθυστερήσεις και η έλλειψη συντονισμένων ενεργειών έχουν οδηγήσει το νησί στο χείλος της καταστροφής.

Η εικόνα που έχει δημιουργηθεί είναι τόσο τραγική, ώστε ακόμα και οι φορείς της αυτοδιοίκησης εκλιπαρούν τουλάχιστον για την αποκατάσταση της τουριστικής εικόνας του νησιού, όμως η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της. Κεντρικοί δρόμοι, πάρκα και ιστορικά μνημεία έχουν καταληφθεί από ορδές επικύνδηνων αφροασιατών. Τα σημεία συγκέντρωσής, γεμάτα σκουπίδια, αντίσκηνα και εστίες μόλυνσης, μοιάζουν περισσότερο με ένα υπαίθριο hot spot, από αυτά που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι θα έκλεινε.

Ο χρόνος περνάει και οι κάτοικοι της Ρόδου καλούνται να διαχειριστούν μία κρίση που το κράτος αρνείται να αντιμετωπίσει σοβαρά. Είναι προφανές, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να θυσιάσει ολόκληρες γειτονιές και πόλεις, προκειμένου να συνεχίσει η μεγάλη “μπίζνα” της διακίνησης των εισβολέων. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι ΜΚΟ που διαθέτουν “γαλάζια στελέχη” και θησαυρίζουν πάνω στην δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδος. Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις, η κυβέρνηση επιμένει σε μια “ανεξήγητη” αναβλητικότητα, επιτρέποντας να διατηρείται μία άθλια κατάσταση που δεν περιορίζεται φυσικά στην πόλη της Ρόδου αλλά επεκτείνεται συνεχώς σε όλη την χώρα.

Exit mobile version