Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιρατσισμός, το όπιο της εξουσίας

Καμία έκπληξη δεν πρέπει να προκαλεί η εικόνα που παρουσιάζουν όλες οι λαϊκές, φτωχές και υποβαθμισμένες ελληνικές γειτονιές των Αθηνών, αλλά και των υπόλοιπων αστικών κέντρων, οι οποίες σταδιακά και μεθοδικά μετατρέπονται σε γκέτο λαθρομεταναστών και εστίες παραβατικότητας. Η περίφημη ενσωμάτωση για την οποία δαπανήθηκαν πολύτιμοι κρατικοί πόροι και τόνοι από μελάνι από προοδευτικούς και φιλελεύθερους δημοσιογράφους ούτε καν συζητάται πλέον ως προοπτική, πολύ απλά γιατί εξετέλεσε τον προπαγανδιστικό σκοπό της ως πρόφαση για την ανοχή στο φαινόμενο του βίαιου εποικισμού της χώρας.

Τώρα το κράτος απαιτεί συμβιβασμό, απόλυτη συμμόρφωση και «κατανόηση» με τα όποια ήθη και έθιμα των αλλοδαπών διαφορετικά επιστρατεύει τους χρήσιμους ηλίθιους, τους αλληλέγγυους που παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές την ώρα που στηρίζουν με όλο τους το πάθος την επίσημη κυβερνητική πολιτική για περισσότερους λαθρομετανάστες, για περισσότερες δομές φιλοξενίας, για μεγαλύτερους φόρους στους Έλληνες ώστε οι αγαπημένοι τους φιλοξενούμενοι να απολαμβάνουν προνόμια στα οποία η μέση ελληνική οικογένεια δεν έχει και δεν θα αποκτήσει ποτέ πρόσβαση.

Όσοι πίστεψαν στις προεκλογικές θεωρίες των κομματαρχών της δεξιάς για «κάθαρση» των λαϊκών γειτονιών από αυτούς που σήμερα φέρνουν είτε με καράβια από το «γκρίζο» Αιγαίο είτε πεζοπόρες ορδές από τον «σιδηρούν» φράχτη του Έβρου, μπορούν κάλλιστα να σπεύσουν στα gay pride για να παραπονεθούν στους νεοδημοκράτες που τους εξαπάτησαν. ΜΟΝΟ εκεί μπορούν να τους βρουν.

Αν ποτέ νόμισαν ότι το κράτος θα είχε ποτέ τη θέληση να προστατεύσει τον Έλληνα από τα φαινόμενα, που κάποτε έμοιαζαν να αποτελούν απλώς υπόθεση ανθρωπισμού, μα τώρα λαμβάνουν τέτοιες προεκτάσεις ώστε να απειλούν τη συνοχή του κοινωνικού ιστού, θα ξέχασαν φαίνεται πως δόγμα ΟΛΩΝ των κομμάτων ήταν και είναι ο αντιρατσισμός. Είτε ως ιδεολογία είτε ως νομολογία (καθότι τον αντιρατσιστικό νόμο τον εισήγαγε στη βουλή η Νέα Δημοκρατία και την συνυπέγραψαν ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα) αυτός είναι απόλυτος θεός της εξουσίας και αιρετικοί οι «νατιβιστές», οι «ακραίοι», οι πιστοί «του απόλυτου κακού», τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες που ακόμα υπάρχουν και που αναμφισβήτητα θα βρεθούν ακόμη περισσότεροι στις τάξεις τους γιατί η μάχη για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες δεν έχει κερδηθεί…

Exit mobile version