Μετά τις τελευταίες συλλήψεις για τρομοκρατικές επιθέσεις επίκαιρη καθίσταται παλαιότερη καταγγελία του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
Καταγγελία για ασύλληπτο πυρήνα της «17 Νοέμβρη» και συγκεκριμένα για οκτώ τρομοκράτες, που έχουν συμμετάσχει σε αιματηρές επιθέσεις με νεκρούς και τραυματίες, κάνει λόγο σε επιστολή του προς το «Εθνος» ο καταδικασμένος ως επικεφαλής της οργάνωσης, Αλ. Γιωτόπουλος.
Γράφοντας μέσα από τη φυλακή, αναφέρει ακόμα πως στη γιάφκα της οργάνωσης που αποκαλύφθηκε το 2002 υπήρχε ένα όπλο που ενέπλεκε συγκεκριμένο πρόσωπο και το οποίο, για κάποιο λόγο, δεν βρέθηκε από την Αστυνομία.
Ο Γιωτόπουλος διερωτάται ποιος εξαφάνισε το επίμαχο όπλο, αναφέροντας ως ενδεχόμενα τις μυστικές υπηρεσίες και κάποιον από τους συλληφθέντες που συνεργάστηκε με τις Αρχές. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος σημειώνει ότι έχουν εξαφανιστεί και χειρόγραφα του ίδιου προσώπου, ενώ αγνοήθηκαν επιβαρυντικές καταθέσεις τρίτων προσώπων.
Είναι φανερό ότι δεν έχουμε μάθει όλη την αλήθεια για την τρομοκρατία και μάλλον δεν θα την μάθουμε ποτέ…

