Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα της Τιμής και το Χρηματιστήριο

Από το 1996 μέχρι σήμερα, από την νύχτα της εθνικής ντροπής και της θυσίας των τριών γενναίων μέχρι την θλιβερή πραγματικότητα των ημερών μας συνέβησαν πολλά. Θα σταθώ πάντως σε ένα γεγονός, το οποίο δείχνει καθαρά ότι μέσα σε αυτήν την χώρα ζουν δύο Ελλάδες, η Ελλάδα της Τιμής και της Ιστορίας και η «Ελλάδα» (το ψευτορωμαίικο…) του «μπακαλεύεσθαι» κατά Περικλήν Γιαννόπουλο. Την ίδια ημέρα, κατά την οποίαν μετά την υποστολή της Σημαίας μας και τον θάνατο των Αξιωματικών μας, όλοι οι Έλληνες Πατριώτες οργισμένοι προχωρούσαν με το κεφάλι σκυφτό, την ίδια ημέρα κάποιοι πανηγύριζαν και το χρηματιστήριο ανέβαινε!

Ακολούθησαν τα χρόνια μιας ψεύτικης ευημερίας με τους Έλληνες να παίζουν όλοι τους χρηματιστήριο και ας μην λένε κάποιοι ότι η μεγάλη ληστεία της οδού Σοφοκλέους ήταν αποκλειστικά έργο του ΠΑΣΟΚ γιατί και πολλοί «γαλάζιοι» θησαύρισαν. Ήταν τότε που ο σημερινός σύμβουλος του πρωθυπουργού και ένα από τα πρώτα βιολιά της παρέας Σαμαρά, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, δήλωνε και αυτός ότι το χρηματιστήριο θα φτάσει στις 7.000 μονάδες!

Ιδού ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν τιμωρήθηκε για το χρηματιστήριο μέσα σε δύο διαφορετικές περιόδους διακυβερνήσεως της χώρας από την Ν.Δ.

Την εποχή του χρηματιστηρίου διαδέχθηκε η εποχή των πολλών «παχέων αγελάδων», των «OLYMPIC games» του 2004. Δισεκατομμύρια σπαταλήθηκαν δεξιά και αριστερά. Οι εργολάβοι ευχαριστημένοι και μαζί με αυτούς οι έμποροι όπλων και συστημάτων ασφαλείας και φυσικά οι φυλλάδες και τα κανάλια, που πήραν και αυτά ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας, της «πίτας» του 2004, η οποία και αυτή συνέβαλε στην χρεοκοπία της χώρας.

Νέα «μεγάλη Ιδέα» για τις πράσινες και γαλάζιες ακρίδες, που λεηλατούσαν το σώμα της Πατρίδας, η ΟΝΕ, το παραμύθι του Ευρώ, που πληρώνουμε σήμερα τόσο ακριβά και βεβαίως οι περίφημοι αγώνες του 2004, που δήθεν θα έσωζαν την Ελλάδα.
Στην συνέχεια το ΠΑΣΟΚ έπεσε, ανέβηκε η Ν.Δ., αλλά τίποτε δεν άλλαξε. Η πολιτική της εθνικής ντροπής συνεχίστηκε, οι εργολάβοι-νταβατζήδες-καναλάρχες, που τους κατήγγειλε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συνέχισαν να θησαυρίζουν και οι λαθρομετανάστες να πληθαίνουν.

Μέχρι που φτάσαμε στην εποχή των μνημονίων, της εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας στους τοκογλύφους, στην εποχή του Παπανδρέου, του Παπαδήμου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου και στην συνέχεια στην αριστερά του Τσίπρα και μετά στην κεντροδεξιά του Μητσοτάκη, που είναι πιο αριστερή και από αυτήν του Τσίπρα και στην οποία κυβερνούν οι άνθρωποι του Σημίτη.

Exit mobile version