4 νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής μέσα σε δύο εβδομάδες: Απάντηση στα ψέμματα των ΜΜΕ

4 νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής μέσα σε δύο εβδομάδες: Απάντηση στα ψέμματα των ΜΜΕ

Τελειωμό δεν έχει ο βρώμικος πόλεμος των διεφθαρμένων ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής. Παρόλο που η μάχη της παραπληροφόρησης, του ψεύδους και της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας έχει αποτύχει πλήρως, τα αργυρώνητα ΜΜΕ συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι μήπως και… τσιμπήσει κανένας αφελής.

Οι φυλλάδες που πρόσκεινται στον βόθρο του Μαξίμου και αυτό το Σαββατοκύριακο έκαναν λόγο για “εμφύλιο” στην Χρυσή Αυγή, έριδες, διάσπαση και διάλυση. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο για Τοπικές Οργανώσεις που κλείνουν και άλλα παραμύθια.

Τα περί διάσπασης και κόντρας στα εσωτερικά του κόμματος έχουν απαντηθεί πολλάκις και δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε, καθώς τα επιστημονικά σενάρια των δημοσιογραφίσκων απευθύνονται μόνο σε ηλίθιους! Όσο για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που κλείνουν ή υπολειτουργούν τους απαντάμε για ακόμη μια φορά με ντοκουμέντα.

4 νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής άνοιξαν μέσα σε δύο εβδομάδες και έπεται συνέχεια… Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν!

Φάρσαλα

Δράμα

Καβάλα

Αχαρνές (25 Μαρτίου)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/4-nea-grafeia-ths-chrushs-aughs-mesa-se-duo-ebdomades-apanthsh-sta-pse#ixzz2wnF0Ya9U

Comments Off on 4 νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής μέσα σε δύο εβδομάδες: Απάντηση στα ψέμματα των ΜΜΕ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.