Στηρίζουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις την επιβολή μάσκας στις εκκλησίες

Ως γνωστόν, χθες η χούντα Μητσοτάκη –δια στόματος Χαρδαλιά- προχώρησε στο πρώτο βήμα για τη νέα καραντίνα, επιβάλλοντας ως υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους. Εκτός –ακόμα- από τα… σπίτια μας, αλλά και από τις εκκλησίες.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της χούντας Πέτσας, προανήγγειλε την επιβολή της μάσκας και στις εκκλησίες, λέγοντας πως… «η μάσκα ίσως γίνει υποχρεωτική σε εκκλησίες», ρίχνοντας κουτοπόνηρα το «μπαλάκι» στους λεγόμενους «ειδικούς», δηλαδή στα επιστημονικά άλλοθι της χούντας, τους «τρελούς της καραντίνας» λοιμωξιολόγους: «η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες ανάλογα με τις εισηγήσεις των ειδικών…».

Προφανώς, διότι και την προσέλευση στις εκκλησίες θέλει να περιορίσει ενόψει της Μεγάλης Γιορτής της Παναγίας, αλλά και να ρίξει στάχτη στα μάτια των πιστών, ότι… δεν ήθελε να το κάνει, αλλά… αναγκάστηκε από τις περιστάσεις!

Και για να γίνει πιο πειστική στους πιστούς, η χούντα επιστράτευσε τα δεκανίκια της, τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα των ρουφιάνων του Βαρδινογιάννη (ΠΑΣΟΚ), να «πιέσουν» για να επιβληθούν οι μάσκες στις εκκλησίες, δίνοντας τροφή στα «θρησκευόμενα» παπαγαλάκια της Νουδού, να λένε πως «δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, γιατί από τη μία μας πίεζαν το ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, κι απ’ την άλλη οι… ειδικοί».

Έτσι, σε στημένη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «για ποιο λόγο, και παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των ειδικών, η κυβέρνηση δεν προχωρά στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και στις εκκλησίες, όπως κάνει εκ των υστέρων σε μια σειρά από χώρους μαζικής συνάθροισης;», ενώ σε ανάλογη ανακοίνωση των ρουφιάνων του Βαρδινογιάννη αναφέρεται πως «η κυβέρνηση οφείλει να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε οι κανόνες προστασίας να τηρούνται και στους τόπους λατρείας».

Καταλάβατε τώρα τι στημένο παιχνίδι παίζουν οι αλήτες στις πλάτες του ελληνικού λαού;

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi