Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας η Οργανωτική Συνδιάσκεψη Αττικής - Στερεάς Ελλάδος

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με δεκάδες ακόμα Συναγωνιστές να παρακολουθούν από... σκάλες και μπαλκόνια, εκατοντάδες Εθνικιστές παρευρέθηκαν στην Οργανωτική Συνδιάσκεψη Αττικής - Στερεάς Ελλάδος και έθεσαν τις στέρεες βάσεις πάνω στις οποίες θα πορευτούμε μέχρι το 9ο τακτικό Συνέδριο της Χρυσής Αυγής.

Εισηγητές ήταν ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ηλίας Παναγιώταρος. Ο λόγος όμως δόθηκε σε πολύ περισσότερους Αγωνιστές του Κινήματος! Μίλησαν εκπρόσωποι του Μετώπου Νεολαίας, καθώς και εκπρόσωποι Πυρήνων Δράσης και Τοπικών Οργανώσεων του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ήταν μια εκδήλωση που κυριάρχησε ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία για την επόμενη μέρα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και καταγράφηκαν πολιτικές προτάσεις για την ανασύνταξη της Χρυσής Αυγής, που δεν σκοπεύει να υποστείλει την Σημαία της!

Αναλυτική παρουσίαση θα υπάρξει σε επόμενη ανάρτηση, καθώς και στο φύλλο της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» που θα βρίσκεται στα περίπτερα την ερχόμενη Τετάρτη.

SYN2

SYN3

NGM SYN5

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi