Οι μπολσεβίκοι της Γενιάς του Πολυτεχνείου κατά της Χρυσής Αυγής

Είναι γνωστό ότι δάσκαλοι και καθηγητές στην πλειοψηφία τους κάνουν στα Ελληνόπουλα αριστερή προπαγάνδα και όσοι δεν είναι αριστεροί από αυτούς, ζουν μέσα σε καθεστώς τρομοκρατίας… Και αυτό δεν έγινε τώρα, αλλά από την μεταπολίτευση με την πλήρη ανοχή της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ημέρες προβαίνουν σε εκδηλώσεις, που δεν έχουν σχέση με τα καθήκοντά τους, επιχειρώντας μία ωμή παρέμβαση στην απόφαση ενός δικαστηρίου. Έτσι διαβάσαμε:

Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ Αμαρουσίου: Τετάρτη 7 Οκτώβρη 2020 η απόφαση για τη δίκη της Xρυσής Aυγής, να είμαστε όλοι εκεί - Τρίωρη Στάση εργασίας (από 08:00 έως 11:00) με απόφαση του Δ. Σ. της Δ.Ο.Ε. - Τετάρτη 7 Οκτώβρη 2020 η απόφαση για τη δίκη της χρυσής αυγής. Δεν ξεχνάμε!!!

Στην ανακοίνωσή τους, τα ορφανά του Μαρξ, λένε επίσης:

“Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη του συστήματος, της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος. Αποτελεί το μακρύ χέρι τους, που οργανώνει και εκτελεί εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού και λαϊκού κινήματος.”

Διαστρέφουν πλήρως την πολιτική πραγματικότητα, αφού είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αυθεντικά αντικαπιταλιστικό πολιτικό Κίνημα της χώρας και αυτό φαίνεται καθαρά από το γεγονός ότι το μεγάλο κεφάλαιο που έχει στα χέρια του τα ΜΜΕ πολεμά την Χρυσή Αυγή και στηρίζει την αριστερή προπαγάνδα.

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi