Πακιστανοί πολεμούν στο πλευρό των Αζέρων κατά της Αρμενίας

Είναι γνωστό ότι το Πακιστάν στηρίζει τα τουρκικά συμφέροντα και δεν το κρύβει. Το γεγονός αυτό δεν προβληματίζει την εξουσία αυτής της χώρας; Ένα ακόμη δείγμα της αλληλεγγύης του Πακιστάν προς την Τουρκία ο πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν. 

Ένα από τα μεγαλύτερα ινδικά ΜΜΕ μετέδωσε: ''Πακιστανικές Δυνάμεις μάχονται εναντίον της Αρμενίας σύμφωνα με αναφορές. Μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δύο Αζέρων έκανε λόγο σχετικά με την παρουσία Πακιστανών στρατιωτών.’' Μήνυμα Αζέρων που μετέδωσε το ινδικό πρακτορείο Zeenews έλεγε: “Η πλευρά μας λέει ότι έχουμε πάρει επίσης το βουνό Marv. Από την πλευρά του Agdam, έχουν συγκεντρώσει Πακιστανούς στρατιώτες και τους έχουν πάρει προς το Agdam’’. 

Υπάρχει άξονας Πακιστάν και Τουρκίας κατά της Αρμενίας και όπως ανακοίνωσαν ανώτατοι Πακιστανοί επίσημοι της αμυντικής βιομηχανίας, το Πακιστάν θέτει στη διάθεση του Αζερμπαϊτζάν το σύνολο της αμυντικής του βιομηχανίας προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση σε περίπτωση που εμπλακεί σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Αρμενία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους:

«Το Πακιστάν υποστηρίζει αμέριστα σε όλα τα επίπεδα το Αζερμπαϊτζάν. Όταν η ένταση στα σύνορα με την Αρμενία κορυφωθεί είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κάθε είδους όπλα και πυρομαχικά. Αυτό θα γίνει όχι μόνο από τις γραμμές παραγωγής αλλά και από τα αποθέματα που υπάρχουν τώρα στο Πακιστάν»

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi