Διερευνητικές επαφές για διερεύνηση των... διερευνημένων!

"Ούτε ένα νησιωτικό βότσαλο στο αδηφάγο ασιατικό κτήνος. Ούτε μια κουταλιά νερό από τη δική μας ΑΟΖ. Ούτε ένας οπλίτης λιγότερος στα νησιά μας». Ο πολυάριθμός αποβατικός στόλος και η μεμέτικη στρατιά καραδοκούν απέναντι."

Το εξάμηνο της Γερμανικής προεδρίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Μέσα σ’ αυτό το τρίμηνο που απομένει, η ύαινα του Βερολίνου – εκμεταλλευόμενη και την κρατούσα πολιτική ρευστότητα στις Η.Π.Α., λόγω των εκλογών του Νοεμβρίου – θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα, που της παρέχει η τυπική και ουσιαστική Ευρωηγεμονία της, ασκώντας πιέσεις και εκβιάσεις, τόσο για την ταχεία δρομολόγηση της εντάξεως των Σκοπίων στην Ε.Ε., όσο και για την ικανοποίηση (μερική ή ολική) των παρανόμων επεκτατικών απαιτήσεων του νεοσελτσούκου άρπαγα, εις βάρος της Πατρίδας μας.

Ήδη, υποχρέωσε το μητσοτάκι, να ετοιμάσει νύκτωρ και εσπευσμένα τρείς (3) ετεροβαρείς υπέρ των Σκοπίων συμβάσεις (ένταξη, εναέρια περιφρούρηση, οικονομική «συνεργασία»). Προς τούτο εκλήθη ο σλαβόγυφτος Ζάεφ, για τις σχετικές υπογραφές. Στη Βουλή θα εισαχθούν προς ψήφιση, όταν εκλείψει ο φόβος πιθανών διαρροών στη Ν.Δ.

Οι «διερευνητικές συνομιλίες ή επαφές» μεταξύ αποικιοποιημένης Ελλάδας και Οθωμανικής… αυτοκρατορίας, σύμφωνα με απόφαση της ύαινας, θα αρχίσουν το συντομότερο και μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη, πλησίον του… τεμένους της Αγίας Σοφίας!

Αυτές οι «διερευνήσεις» ΤΙ έχουν να … διερευνήσουν και να μάθουν; Τα ήδη διερευνημένα και πασίγνωστα; Όχι βέβαια.

Άλλος είναι ο σκοπός τους: Η προετοιμασία του εδάφους, για σταδιακή ολική ή μερική ικανοποίηση των αρπακτικών απαιτήσεων του αλλοπαρμένου νεοσελτσούκου και των αυλικών του, οι οποίοι σκέπτονται, σχεδιάζουν, αποφασίζουν και ενεργούν, σύμφωνα και κατά γράμμα με τις δοξασίες και αχαλίνωτες νεοαυτοκρατορικές βλέψεις που διαλαμβάνονται και αναλύονται λεπτομερώς στο Νταβουτόγλειο «ευαγγέλιο»: «ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ».

Κύριος στόχος και απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, σύμφωνα με τον Αχμέτ Νταβούτογλου είναι το Αιγαίο πέλαγος και τα νησιά, νησίδες και βραχονήσια του, μοναδικό δε εμπόδιο η Ελλάς. «Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα των νησιών του Αιγαίου βρίσκεται υπό Ελληνική κυριαρχία αποτελεί το σημαντικότερο αδιέξοδο της πολιτικής της εγγύς θαλάσσιας περιοχής της Τουρκίας».

«Το γεγονός ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι φυσική προέκταση της γεωλογικής δομής της χερσονήσου της Μικράς Ασίας και ότι ο πολιτικός διαχωρισμός που έχει προκύψει, σε αντίθεση με τις γεωπολιτικές αναγκαιότητες (σ.σ. εννοεί της Τουρκίας)… έχει προσκυρωθεί υπέρ της Ελλάδας, παρέχουν το κατάλληλο έδαφος, για να αναφύονται διάφορα ζητήματα… όπως και ο εξοπλισμός των νησιών. Η εγγύτητα ενός σημαντικού μέρους των ελληνικών νησιών στη Μικρασιατική ακτή σε τέτοια βαθμό, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ως επιχειρησιακή βάση εναντίον της Μικράς Ασίας… αξιολογούνται από την Τουρκία ως ένα πολύ σοβαρό κενό ασφάλειας» (ενθ. ανωτ. Σελ. 268 – εκδ. «Ποιότητα» Γ’ έκδοση).

«Σε περίπτωση που η ελληνική θέση αποκτήσει ισχύ, η Τουρκία θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια στρατηγική πολιορκία, αλλά θα επηρεαστεί απευθείας και στις οικονομικές της δραστηριότητες» ενθ. ανωτ. Σελ. 269).
«Οι ενστάσεις που υφίστανται σε σχέση με την Ελλάδα πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου, στο πλαίσιο μιας γενικής θαλάσσιας στρατηγικής στο Αιγαίο, δεδομένου ότι η χώρα αυτή (σ.σ. εννοεί την Ελλάδα) θεωρώντας ως μη ικανοποιητικό το ισχύον καθεστώς, που περιορίζει το ζωτικό χώρο της Τουρκίας, ακολουθεί μια επεκτατική πολιτική»!!! (σ.σ. Οι υπογραμμίσεις του γράφοντος). (ενθ. ανωτ. Σελ. 270)

«Η Τουρκία έρχεται αντιμέτωπη με την υποχρέωση να σχηματίσει ένα νέο και με νόημα σύνολο μεταξύ του ιστορικού βάθους και του στρατηγικού βάθους της, καθώς και να το θέσει σε λειτουργία στο πλαίσιο ενός γεωγραφικού βάθους.» (ενθ. ανωτ. Σελ. 839).

Τα ανωτέρω οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι «κυβερνώντες» και ιδίως οι αξιωματικοί των Ενόπλων μας δυνάμεων.

Ούτε ένα νησιωτικό βότσαλο στο αδηφάγο ασιατικό κτήνος. Ούτε μια κουταλιά νερό από τη δική μας ΑΟΖ. Ούτε ένας οπλίτης λιγότερος στα νησιά μας». Ο πολυάριθμός αποβατικός στόλος και η μεμέτικη στρατιά καραδοκούν απέναντι.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν διερευνά τα … διερευνημένα και δεν δέχεται ούτε άτιμο ούτε «έντιμο» συμβιβασμό, όπως στις Πρέσπες.

Ή η Τουρκία θα ξεχάσει τη… γαλάζια Πατρίδα ή θα υποστεί τις συνέπειες του πολέμου.

Μιχάλης Αρβανίτης

 

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi