Ήρθε η ώρα ο κάθε Έλληνας να αναλάβει τις ευθύνες του

Η καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την απόφαση της 7ης Οκτωβρίου που διαφημίστηκε ως Νίκη της Δημοκρατίας, δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτε άλλο παρά μια ξεκάθαρα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ πράξη, με προεκτάσεις που τεχνηέντως αποκρύπτονται από τα Μέσα Ενημέρωσης και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Πίσω από την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των στελεχών του Κινήματος, προεξάρχοντος του Αρχηγού του Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, υπάρχουν 160 χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ που τίμησαν με την ψήφο τους τον ΗΓΈΤΗ του Κινήματος και το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΌ τέκνο του, αρνούμενοι να δηλώσουν υποταγή σε έναν ανελέητο πόλεμο και μια άνευ προηγούμενου προπαγάνδα που έλαβε χώρα την τελευταία οκταετία.

Όλοι αυτοί καταδικαστηκαν σιωπηρά ως συνένοχοι της ΔΉΘΕΝ εγκληματικής οργάνωσης και αποφασίστηκε η τιμωρία τους.

Η ΣΤΈΡΗΣΗ των Πολιτικών Δικαιωμάτων του Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και των υπολοίπων στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που μεθοδευεται από ακαδημαϊκούς και κοινοβουλευτικης κύκλους, αποτελεί ΣΤΈΡΗΣΗ πολιτικών δικαιωμάτων όχι μόνο για τους 160 χιλιάδες που ψήφισαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις τελευταίες εκλογές, αλλά και για αρκετές ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ακόμη που θα έβρισκαν διέξοδο στο ΛΑΪΚΌ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ στις επόμενες εκλογές, απογοητευμένοι από όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην ΕΛΛΆΔΑ σε ΕΘΝΙΚΌ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ επίπεδο το αμέσως προσεχές διάστημα.

ΌΛΟΙ αυτοί έχουν ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ απέναντι στον εαυτό τους και στις γενιές των ΕΛΛΉΝΩΝ που έρχονται να ΥΨΏΣΟΥΝ τη φωνή τους και να ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.

ΤΏΡΑ είναι η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ του.

Σ.Σ.

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi