Τελικά η Ρωσσία και ο Πούτιν είναι υπέρ των 12 μιλίων στο Αιγαίο

Έλεγαν και έγραφαν οι ενταύθα “έγκυροι αναλυτές”, ότι η Ρωσσία είναι αντίθετη στην επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδος στα 12 μίλια. 

Θυμίζουμε για την ιστορία ότι από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή και πριν ακόμη στην πρώτη επίσκεψή του στον Κάρολο Παπούλια στο προεδρικό Μέγαρο, ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα πρέπει να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια. Ίσως αυτός να είναι και αρκετός λόγος για την φυλάκισή του… 

Οι ενταύθα, λοιπόν, άρχοντες των ΜΜΕ και τα αμερικανόδουλα παπαγαλάκια τους, μας έλεγαν μέχρι πριν λίγες ημέρες ότι η Ρωσία δεν θέλει χωρικά ύδατα 12 μιλίων στο Αιγαίο! Λέγαν φυσικά ψέματα! Η ίδια η Ρωσική Πρεσβεία των Αθηνών, σε επίσημη ανακοίνωσή της δηλώνει:

“Η θέση της Ρωσσίας ως μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, είναι η θέση αρχής. Θεωρούμε την σύμβαση του ΟΗΕ για το δίκαιο της θάλασσας του 1982 ακρογωνιαίο λίθο του διεθνούς καθεστώτος των θαλασσών και η Σύμβαση προβλέπει ρητά το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των κρατών για χωρικά ύδατα έως 12 ναυτικά μίλια και ορίζει τις αρχές και τους τρόπους της οριοθέτησης ΑΟΖ. Αυτό αφορά και την Μεσόγειο”. 

Ευθεία η δήλωση, λοιπόν, της Ρωσίας και ας βγάλουν τον σκασμό οι αμερικανόδουλοι ρουφιάνοι της ξενοκρατίας που θέλουν την Ελλάδα προτεκτοράτο των ΗΠΑ κι επαρχεία της Τουρκίας!

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi