Ανασταλτικό στην έφεση με ποινή 20 ετών

Λένε ότι για την Χρυσή Αυγή η έφεση δεν πρέπει να έχει ανασταλτικό. Θυμίζουμε ότι ακόμη και για ποινές 20 ετών έχει δοθεί ανασταλτικό και μάλιστα σε περίπτωση δίκης για δημόσια διαφθορά με τα εξοπλιστικά δόθηκε το ανασταλτικό στους 19 από τους 20 κατηγορουμένους! Σε όλους αυτούς, λοιπόν, σήμερα που στάζουν χολή και μίσος για την Χρυσή Αυγή, αφιερώνουμε το παρακάτω δημοσίευμα: 

“Ποινές μέχρι 20 ετών επέβαλε το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους κατηγορούμενους για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών, που φέρονται να διακινήθηκαν για τη σύμβαση κατασκευής τεσσάρων υποβρυχίων από τη γερμανική HDW-Ferrostaal στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, επί υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Το δικαστήριο επέβαλε την ποινή στον πρώην επικεφαλής των Ναυπηγείων, Σωτήρη Εμμανουήλ, με καταδίκη 20 ετών. Στον άλλοτε πρόεδρο των Ναυπηγείων επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Τους ίδιους περιοριστικούς όρους όρισε το δικαστήριο για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αβατάγγελο, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών. Στον εφοπλιστή Μιχάλη Ματαντό επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών.

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών, Αντώνης Κάντας, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη, ενώ ο αντιπρόσωπος οπλικών συστημάτων, Παναγιώτης Ευσταθίου, σε 9 χρόνια με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 Στους 19 από τους 20 καταδικασθέντες δόθηκε ανασταλτικό στην έφεση.”

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi