Θέμα λίγων ημερών το νέο γενικό lockdown!

Από την εποχή που τελείωσε το προηγούμενο γενικό lockdown, είχαμε «προβλέψει» μετ’ απολύτου βεβαιότητος -σε δεκάδες δημοσιεύματά μας!- πως το επόμενο γενικό lockdown θα επιβληθεί από τους Μητσοτάκηδες στις αρχές Νοεμβρίου. Όχι, δεν είμαστε… προφήτες, ούτε… μέντιουμ! Απλά, το προέβλεπε το σχέδιο!

Ήδη, μηνιαίο lockdown επιβλήθηκε στη Γαλλία του αφέντη Μακρόν και μερικό lockdown θα επιβληθεί από την ερχόμενη Δευτέρα στην Γερμανία της αφέντρας Μέρκελ, τα δε μέτρα θα «αξιολογούνται» κάθε 15ήμερο, προκειμένου να αποφασιστεί αν είναι σωστό να μετριαστούν. Πρόκειται για το «τυράκι» στη «φάκα», προκειμένου να μην ξεσηκωθούν οι λαοί! Φυσικά, δεν πρόκειται ποτέ να μετριαστούν τα μέτρα, αντιθέτως συνεχώς θα ενισχύονται με νέες απαγορεύσεις! Μέχρι που να’ ρθει το καλοκαίρι!

Ο Μητσοτάκης-κάθαρμα, το πάει… γιαβάς-γιαβάς, τάχα πως δε θέλει να το επιβάλλει, αλλά του το επιβάλλουν οι… περιστάσεις. Σήμερα επιβλήθηκε lockdown σε Ιωάννινα και Σέρρες, αύριο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη! Την επόμενη βδομάδα στην Αττική και μετά θα...

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi