Ποιος είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο προτιμά το lockdown από το ρωσσικό εμβόλιο;

Ενώ η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός νέου γενικού lockdown, που θα αποτελειώσει την ελληνική οικονομία, υπάρχει λύση για να αντιστραφεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό, εάν η κυβέρνηση παραγγείλει το ρωσσικό εμβόλιο! Το οποίο, είναι δοκιμασμένο, επιτυχημένο, ασφαλές, δεν έχει τσιπάκι, κι έχει παραγγελθεί από περίπου 60 χώρες του κόσμου!

Αλλά, όχι από την Ελλάδα! Και δεν είναι μόνο η χούντα Μητσοτάκη που σιωπά για το ρωσσικό εμβόλιο, αλλά ΟΛΑ τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», καθώς κανένα απ’ αυτά δεν πιέζει για την αγορά του! Να τονίσουμε δε, ότι το ρωσσικό εμβόλιο, θα είναι και πολύ φτηνότερο από τα «δυτικά», καθώς κοστίζει 35 δολάρια το ένα, ενώ το «εμβόλιο της Οξφόρδης» (της AstraZeneca) θα κοστίσει 65-80 το ένα – όταν και αν κυκλοφορήσει!

Σίγουρα, ένας λόγος είναι η πίστη στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσιν». Δεν είναι όμως ο μόνος! Υπάρχει κι άλλος λόγος, εξίσου σοβαρός!

Το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis ήταν μόνο η κορυφή του...

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi