Συνεργασίες αναγνωστών: "Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης" αποφάσισε εχθές να επιτρέψει την έναρξη λειτουργίας του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό...

Εν μέσω μιας πρωτοφανούς έξαρσης της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη, με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα σε Γαλλία και Αυστρία, η ελληνική κυβέρνηση και ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης -κατά δήλωση επιφανούς στελέχους της παράταξης του- αποφάσισε εχθές να επιτρέψει την έναρξη λειτουργίας του ισλαμικού  τεμένους στο Βοτανικό. Μια κίνηση που πέρασε στα ψιλά, καθώς φρόντισαν γι’ αυτό, τόσο τα κανάλια της διαφθοράς, όσο και η εγκληματική συμμορία του ελληνικού κοινοβουλίου, που σύσσωμη διαπράττει κατά συρροή εγκλήματα κατά του Ελληνισμού. 

Όσο αυξάνεται η τουρκική προκλητικότητα, με το σύμβολο του Χριστιανισμου να μετατρέπεται σε τζάμι, με τα τουρκικά  πλοία να περιδιαβαίνουν ανενόχλητα στο Αιγαίο παραβιάζοντας την ελληνική ΑΟΖ, τόσο η ελληνική κυβέρνηση τηρεί στάση υποταγής, σύμφωνα με όσα επιτάσσει η Γερμανία και η μέγαιρα της Ευρώπης Μέρκελ. Όσο επιμένει η Ελλάδα να είναι δεμένη στο άρμα της Γερμανίας, τόσο η Τουρκία θα βρίσκει ευκαιρία να επιβουλεύεται τα Εθνικά μας συμφέροντα, αναπολώντας μεγαλεία του παρελθόντος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι αν και αποτελεί τον ισχυρότερο μουσουλμανικό πόλο της Ευρώπης, αριθμώντας πάνω από 4, 5 εκατομμύρια μουσουλμάνος στο έδαφος της, δεν απειλείται από την ισλαμιστική τρομοκρατία.

Σ.Σ.

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi