Η προαναγγελία πραξικοπήματος στις ΗΠΑ από τον Μπάιντεν και η απόλυτη δικαίωση ενός "συνωμοσιολογικού" σκίτσου!

Το «συνωμοσιολογικό» -όπως το’ χουν χαρακτηρίσει οι ιέρακες της «πολιτικής ορθότητας!- σκίτσο που σας παραθέσαμε τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε ευρέως στην Αμερική, κι εμφάνιζε τον σιωνιστή αρχιτοκογλύφο Ροκφέλερ να δείχνει ότι τη δεδομένη στιγμή που κυκλοφόρησε το σχέδιο, η Αμερική βρισκόταν στη φάση «φταίει ο Ντόναλντ Τραμπ». Όπως βλέπουμε, η επόμενη φάση του σχεδίου Ροκφέλερ προβλέπει επιβολή στρατιωτικού νόμου στην Αμερική και η μεθεπόμενη –η τελευταία!- τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων με το τσιπάκι, με τον αριθμό του διαβόλου!

Δυστυχώς, απ’ ότι φαίνεται, το σκίτσο αυτό θα δικαιωθεί πλήρως!

Έτσι, στην ανοιχτή προαναγγελία πραξικοπήματος από το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ, προχώρησε η πλευρά του σκυλιού της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Μπάιντεν! Όπως, λοιπόν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπάιντεν, Άντριου Μπέιτς, ο στρατός θα πετάξει πραξικοπηματικά έξω από τον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο Τραμπ, αν καταγγείλει νοθεία και αρνηθεί να αποχωρήσει: «Οι Αμερικανοί θα αποφασίσουν το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Και οι αμερικανικές αρχές είναι απολύτως ικανές να εκδιώξουν τους εισβολείς από τον Λευκό Οίκο».

Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια προαναγγελία από την πλευρά Μπάιντεν! Τον περασμένο Ιούνιο, ο ίδιος ο Μπάιντεν, μιλώντας στην εκπομπή...

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi