Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να ενωθεί ο λεγόμενος "πατριωτικός χώρος";

Τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται μια κινητικότητα στον λεγόμενο «πατριωτικό χώρο» -που ούτε πατριωτικός είναι, ούτε χώρος!- με… βαρυσήμαντες και… δραματικές εκκλήσεις για ενότητα κ.τ.λ.

Πρόκειται για ένα θέατρο σκιών και μια ακόμα απόπειρα εξαπάτησης των Ελλήνων πατριωτών!

Ο λεγόμενος «πατριωτικός χώρος» δεν πρόκειται να ενωθεί ούτε τώρα ούτε ποτέ! Οι βασικοί λόγοι είναι οι εξής:

Τον συναποτελούν άτομα εξαρτώμενα από την ΝΔ αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες αφενός και αφετέρου, οι διάφοροι αρχηγίσκοι του είναι απολύτως σύμφωνοι με την ενότητα, υπό έναν απαράβατο όρο: ο καθένας απ’ αυτούς πιστεύει ότι δικαιούται να είναι επικεφαλής του όποιου σχήματος θα προκύψει!

Ο -πρώην αρχικνίτης και νυν… εθνικόφρων- συνεργάτης του Κούλη και ειδικός επί των δημοσκοπήσεων, του’ χει δώσει το «μήνυμα»: «αν χάσεις την “ακροδεξιά”, χάθηκες»!

4% έχασε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2019. Το 3,5% πήγε –ή επί το ακριβέστερον επέστρεψε- στην Νουδούλα (για «να φύγει η αριστερά από την εξουσία και μετά βλέπουμε»…) και το 0,5% κατευθύνθηκε στο μόρφωμα του Βελόπουλου.

Απ’ την επομένη των εκλογών, όλος ο καημός του Μητσοτάκη ήταν από τη μια, αρχικά να διασπάσει και εν τέλει να φυλακίσει την Χρυσή Αυγή, κι απ’ την άλλη...

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi