Δελτίο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής για την πρώτη δοξολογία του νέου έτους στην Μητρόπολη Αθηνών

Κάθε ημέρα που κυλάει με το ψευτορωμέϊκο που κυβερνάει ως κατοχική κυβέρνηση τού διεθνούς νεοταξισμού εν καιρώ ειρήνης την Ελλάδα μας, επαληθεύεται ο χαρακτήρας που τού προσδίδουμε.

Μέσα σε πανελλήνιο κλίμα αγανάκτησης, ο ελληνικός λαός παρακολούθησε την προσέλευση τής προέδρου τής δημοκρατίας κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην Μητρόπολη Αθηνών για την δοξολογία που τελέστηκε για το νέο έτος.

Με ευθύνη λοιπόν των επιτελών τής προέδρου κατά την προσέλευσή της δεν ακούστηκε ο εθνικός ύμνος, ενώ και κατά την δοξολογία η πρόεδρος δεν δέχτηκε να ασπαστεί τον Τίμιο Σταυρό.

Το κόμμα μας Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τονίζει σε όλους τούς τόνους την μέγιστη σημασία τής τηρήσεως των εθνικών μας παραδόσεων και αναφορών που άνδρωσαν τον Ελληνισμό, μάς συνέχουν και μάς οδηγούν πάντα με πνεύμα ενότητας και εθνικής συνείδησης μέσα από αγώνες στην ελευθερία.

Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία δηλώνει την ευγνωμοσύνη και βιώνει την πορεία του στο διηνεκές κυρία πρόεδρε ο ελληνικός λαός. Κι έτσι ακριβώς θα συνεχίσει την πορεία της η Ελλάς με την ευθύνη τής διακυβέρνησης στη Χρυσή Αυγή.

Εκ του Γραφείου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή,
Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος.

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi