Ζήσε Μάη μου! Μαγιορκίνης: Ίσως μετά τον Μάιο να αρθεί το lockdown!

Την παραμονή της επιβολής του νέου lockdown, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου 2020, «προβλέψαμε» σε δημοσίευμά μας, ότι «ΕΞΙ Ή ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΟ Ή ΙΟΥΝΙΟ!».

Ιδού τα κύρια σημεία εκείνου του προφητικού άρθρου – την ίδια ώρα που η παπαγαλία επέμενε πως «έλα μωρέ, ένα μήνα θα διαρκέσει για να κάνουμε γιορτές ασφαλείς…»:

«Ενώ το νέο lockdown υποτίθεται πως θα διαρκέσει μέχρι την 30η Νοεμβρίου και μετά… βλέπουμε, στην πραγματικότητα η διάρκειά του θα είναι 6μηνη ή ακόμα και 7μηνη!

Πότε θα βγούμε απ’ αυτή τη φυλακή; Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες μας, οι αρχικές σκέψεις ήταν για την 1η Μαΐου, αλλά μόλις έμαθε ο αντίχριστος Μητσοτάκης ότι Πάσχα πέφτει στις 2 Μαΐου, μετέθεσε το τέλος της καραντίνας για το διάστημα από 15 Μαΐου ως 1η Ιουνίου!

Αν αντέξει μέχρι τότε και δεν ξεσηκωθούν οι Έλληνες!».

Σε σημερινή του συνέντευξη, ο «ειδικός» Μαγιορκίνης (δηλαδή ο Κούλης Μητσοτάκης, δι’ αντιπροσώπου!), έκανε την… «αισιόδοξη εκτίμηση» (έτσι την χαρακτηρίζουν τα παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, άρα υπάρχει και απαισιόδοξη εκτίμηση – προφανώς να τελειώσει το lockdown του… χρόνου ή τέλος πάντων στη λήξη της πρωθυπουργίας του Εφιάλτη Μητσοτάκη…), ότι ίσως θα «ξεμπερδέψουμε» μετά τον Μάιο. Η ακριβής δήλωσή του έχει ως εξής:

«Θεωρώ ότι από το Μάιο και μετά ίσως να τα ξεφορτωθούμε τα μέτρα».

Έλληνες ξεσηκωθείτε! Αν δεν ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ εδώ και τώρα η χούντα του παρανοϊκού δικτάτορα Μητσοτάκη, μας περιμένει νέα «μικρασιατική καταστροφή» και θα κάνουμε πολλές δεκαετίες να ξανασηκώσουμε κεφάλι!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi