Χρυσή Αυγή, 2014 : «Γιατί "εγκληματική οργάνωση";»

“Από το 2012 έως σήμερα η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο απόσπασμα από ένα ολόκληρο καθεστώς, καθεστώς ένοχο, αμαρτωλό, απαξιωμένο στην συνείδηση του λαού.

“Το κυνήγι μαγισσών” ενάντια στο λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα από πολιτική εξουσία, παρακράτος και “νταβατζήδες” των ΜΜΕ κορυφώθηκε από το Σεπτέμβριο του 2013 όταν και φυλακίστηκα μαζί με τους συναγωνιστές μου.

Τα όσα έγραφαν και συνεχίζουν να γράφουν οι φυλλάδες τους είχαν έναν σαφέστατο σκοπό. Όχι να γράψουν την αλήθεια ότι μας πολεμούν και μας καταδιώκουν γιατί είμαστε οι κρίσιμοι και μοναδικοί αληθινοί πολιτικοί τους αντίπαλοι, αλλά να μας παρουσιάσουν σαν μία κοινή συμμορία, σαν μία “εγκληματική οργάνωση” του κοινού ποινικού δικαίου. 

Διαβάζοντας το περασμένο φύλλο της εφημερίδας μας, στην στήλη “7 χρόνια πριν”, θυμήθηκα έναν στίχο του κάποτε στην πρώιμη νεότητά του Μεγαλοϊδεάτη Βάρναλη, ο οποίος στην συνέχεια έγινε κομμουνιστής, έναν στίχο ο οποίος περιγράφει απόλυτα την μορφή της διώξεως κατά της Χρυσής Αυγής σήμερα. Περιγράφοντας λοιπόν ο Βάρναλης την σκηνή επάνω στο καράβι της εξορίας του προς τον Άη Στράτη λέει τα εξής:

“Μαζί μας τελευταίοι, με το βαπόρι,

πρεζάκηδες, αλάνια, λαθρεμπόροι,

ξεπίτηδες, για να φανεί,

πως λογιούνται ίσια

η λευτεριά με τα χασίσια”.

 Επίτηδες και για μας λοιπόν, παρ’ όλο το γεγονός ότι η δίωξή μας ήταν ολοφάνερα πολιτική την παρουσίασαν σαν μία δίωξη οργάνωσης εγκληματικής και για αυτό μας κατηγορούν. Δεν είναι τυχαία τα ημίωρα αφιερώματα στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών των “νταβατζήδων” στην Χρυσή Αυγή και στη δήθεν εγκληματική δράση της. Και τι δεν είπαν … Για μαύρο χρήμα, για εκβιασμούς σε νυχτερινά μαγαζιά, για εμπόριο με Πακιστανούς, για σκοτεινούς επιχειρηματίες οι οποίοι μας χρηματοδοτούσαν. Ό,τι πιο άρρωστο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους το χρέωσαν στην Χρυσή Αυγή. 

Ταυτόχρονα όμως, έκαναν το λάθος και παρουσίαζαν σαν στοιχείο της ενοχής μας λόγους, αποσπάσματα ομιλιών, συγκεντρώσεις μας, άρθρα τα οποία είχαν δημοσιευθεί στα έντυπά μας και στα οποία μας κατηγορούσαν ότι επιδιώκαμε την ανατροπή του πολιτεύματος. 

Όμως, όχι, δεν μας κατηγόρησαν ποτέ για αυτό. Γιατί μας ήθελαν κοινούς εγκληματίες. Ιδού και ο λόγος για τον οποίο για πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους κατηγορήθηκε ένα ολόκληρο κόμμα με 18 βουλευτές σαν οργάνωση εγκληματική και όχι σαν Κίνημα ανατρεπτικό του καθεστώτος. 

Πώς γίνεται τώρα να είναι ολόκληρο το κόμμα "εγκληματική οργάνωση" και άλλοι να είναι κατηγορούμενοι και άλλοι όχι, μόνο η εμπάθειά τους να πλήξουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή μπορεί να δικαιολογήσει και όχι βέβαια καμία αρχή δικαίου. Τι να πει κανείς για το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, το οποίο συγκλόνισε την κοινή γνώμη σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά περιφρόνησε και αποσιώπησε ως προς την ουσία του τόσο η δικαιοσύνη, όσο και η πολιτική εξουσία. 

Όσοι πιστεύουν ότι οι διώξεις, οι φυλακίσεις, η τρομοκρατία των παρακρατικών, που άλλοι φορούν κουκούλα και άλλοι στολή, θα σταματήσουν την Ιδέα κάνουν λάθος. 

Γιατί λοιπόν θα έπρεπε να χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή “εγκληματική οργάνωση”; Μα για να αποφύγουν το προφανές, δηλαδή την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σαν την μοναδική και αυθεντική δύναμη η οποία είναι ενάντια στο σύστημα και αντιστέκεται στο αμαρτωλό καθεστώς.

 Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

bbax

denksexno

FREEGD

synedrio ideologiko

synedrio programma

banner ethnikismos

banner oikonomiki enisxisi