Άθλια συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

LOGO

 

Μία νέα άθλια συκοφαντική επίθεση κατά του Εθνικιστικού Κινήματος σημειώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα των συντακτών, οι ιστότοποι zougla και tvxs, καθώς και άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα προχώρησαν στη δημοσίευση ενός ακόμη αισχρού και χυδαίου ψεύδους. Αποπειράθηκαν να συνδέσουν τον δράστη της δολοφονίας της άτυχης 23χρονης στην Νέα Μάκρη με… την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε αποσπάσματα από σχετικό άρθρο και φρίξτε:

“Δολοφονία με νεοναζιστική οσμή. Εξέπνευσε η 23χρονη που είχε κτυπηθεί άγρια από τον χρυσαυγίτη φίλο της.  Του Μάνου Τσαλδάρη. Είκοσι τέσσερις ημέρες μετά τον δολοφονικό ξυλοδαρμό της, έσβησε χθες μια 25χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε άγρια από τον χρυσαυγίτη φίλο της πάνω σε καβγά για ασήμαντη αφορμή”.

Τα άθλια και ανυπόστατα ψεύδη των συκοφαντών μας δε χρίζουν απαντήσεως. Τον λόγο θα έχει σύντομα η Δικαιοσύνη. Ήδη το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής ετοιμάζεται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου. 

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/athlia-sukofantikh-epithesh-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz2Ryi3kLww

Comments Off on Άθλια συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.