Άρχισαν οι διεργασίες για την αλλαγή ονόματος της ΝΔ, μπας και κοροϊδέψουν κανένα αφελή…

Άρχισαν οι διεργασίες για την αλλαγή ονόματος της ΝΔ, μπας και κοροϊδέψουν κανένα αφελή...

Έντονες είναι οι διεργασίες τις τελευταίες μέρες προκειμένου να μασκαρευτεί το ΠΑΣΟΚ, μπας και καταφέρει να ξεγελάσει κανένα αφελή την ώρα της ψήφου.

Σε σύμπραξη με «αχυρανθρώπους» του Σημίτη, πρώην πασόκους με θητεία στην ΔΗΜΑΡ και λοιπά ρετάλια της κεντροαριστεράς, προσπαθεί να «ανακατέψει» την «τράπουλα» μπας και αποφύγει την συντριβή στις επικείμενες εκλογές.

Το στοίχημα είναι να υπάρξει ένα όνομα που δεν είναι συνδυασμένο στην κοινή γνώμη ως συνώνυμο του «κλέφτης» και του «απατεώνας», ώστε τα διάφορα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ να μπορούν να ξεχυθούν στα καφενεία με λιγότερο φόβο μην τους καταλάβει κανείς.

Παρά το γεγονός ότι οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις δεν το δείχνουν, για ευνόητους λόγους, η ΝΔ βρίσκεται στην ίδια ακριβώς θέση, έχοντας πλέον ποσοστά λίγο μεγαλύτερα το ΠΑΣΟΚ και με εμφανή τάση να έχει την ίδια ακριβώς μοίρα, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Έτσι διαβάζουμε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που γνωρίζει με σαφήνεια εκ των έσω τα ζητήματα της Νέας Δημοκρατίας ότι στο Μαξίμου ότι έχουν αρχίσει οι διεργασίες και στην ΝΔ για αλλαγή ονόματος.

Διαβάζουμε το σχετικό ρεπορτάζ: Ξανά στο τραπέζι η αλλαγή ονόματος της ΝΔ!

Ένα τεράστιο αδιέξοδο βλέπει το Μέγαρο Μαξίμου από τις μυστικές δημοσκοπήσεις οι οποίες φτάνουν στα χέρια των στενών συνεργατών του Σαμαρά. Με δεδομένο μάλιστα πως είμαστε σε προεκλογική περίοδο στο τραπέζι έχουν αρχίσει να πέφτουν ξανά όλα τα ενδεχόμενα και οι εναλλακτικές λύσεις. Ανάμεσα σε αυτά έχει τεθεί ξανά και το ζήτημα της αλλαγής του ονόματος της ΝΔ, καθώς στα ποιοτικά στοιχεία φαίνεται πως το όνομα του κόμματος που ίδρυσε ο Κων/νος Καραμανλής, είναι ένα φθαρμένο προϊόν. Με λίγα λόγια εκτός από την συρρικνωμένη κομματική βάση “δεν πουλάει”.

Το δίλημμα είναι δύσκολο καθώς το Μαξίμου, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που περιμένουν στην γωνία αλλά ανήκουν σε έναν στενό κομματικό πυρήνα, χωρίς κοινωνικές αναφορές και από την άλλη εμπρός μπροστά στην τεράστια δεξαμενή της ίδιας της κοινωνίας, που αναζητά κάτι νέο. Για να ξέρετε πάντως επειδή στα parapolitika.gr έφτασαν και οι αριθμοί , το 62% της βάσης της ΝΔ δεν θέλει αλλαγή ονόματος, ενώ ένα 54% στο σύνολο θεωρεί της ΝΔ “τελειωμένο κόμμα”. Σε απόλυτο αριθμό όμως αυτό το 54% είναι πολύ μεγαλύτερο. Και κρατήστε το αυτό , καθώς μπορεί να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις σύντομα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/archisan-oi-diergasies-gia-thn-allagh-onomatos-ths-nd-mpas-kai-mperdeutei-k#ixzz2rMT0jmi5

Comments Off on Άρχισαν οι διεργασίες για την αλλαγή ονόματος της ΝΔ, μπας και κοροϊδέψουν κανένα αφελή…

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.