Αγρότες της Κρήτης εγκλώβισαν τον Σταθάκη και δύο υπουργούς του Σύριζα – Δυνάμεις της Αστυνομίας τους απώθησαν ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σε εκδήλωση του Σύριζα στο Ρέθυμνο: Μέσα υπουργοί, έξω αγρότες και κτηνοτρόφοι

Έκρυθμη ήταν το απόγευμα της Κυριακής, η κατάσταση έξω από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, όπου ο υπουργός Οικονομίας Σταθάκης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση για το νέο ΕΣΠΑ, όπως και στα Χανιά μαζί με τον υφυπουργό Χαρίτση.

Έξω, όμως, από το χώρο του Επιμελητηρίου, συγκεντρώθηκαν από νωρίς δεκάδες εξοργισμένοι αγρότες που ήθελαν να δουν τον υπουργό και να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες ζήτησαν να τους επιτρέπει η είσοδος για να μιλήσουν με τον υπουργό που εμφανίστηκε στην εκδήλωση, η οποία τελικά έγινε κανονικά ενώ εκεί ήταν και ο υφυπουργός Χαρίτσης. Παρών και ο υπουργός υγείας Ξανθός. Η αστυνομία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να ανεβεί στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους και όχι όλοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agrotes-ths-krhths-egklwbisan-ton-stathakh-kai-duo-upourgous-tou-suriza-dun#ixzz42EJ5AiEz

Comments Off on Αγρότες της Κρήτης εγκλώβισαν τον Σταθάκη και δύο υπουργούς του Σύριζα – Δυνάμεις της Αστυνομίας τους απώθησαν ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.