Αισχρή προπαγάνδα από το ανθελληνικό υπουργείο “πολιτισμού” με αναγνώσματα που προωθούν την ομοφυλοφιλία

Μετά τον Φάμπρ και τις γελοίες ανωμαλίες του – που ευτυχώς δεν θα δούμε στην Ελλάδα-  ήρθε η ώρα το υπουργείο «πολιτισμού» να καταφέρει ένα μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο πλήγμα στα ήθη των Ελλήνων.

Ας το πάρουμε, όμως, από την αρχή. Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος είναι ίδρυμα που ως σκοπό έχει την «παραγωγή και διάδοση του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου». Το συγκεκριμένο ίδρυμα χρηματοδοτείται κατά 25% από Εθνικούς και 75% από Κοινοτικούς Πόρους, ουσιαστικά από χρήματα που πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.

Αυτό το ίδρυμα, λοιπόν, που πληρώνεται από τους Έλληνες έδωσε την άδεια να πωλείται ελεύθερα στο κοινό ενα παραμύθι το οποίο έχει ως σκοπό να αφανίσει τον θεσμό της οικογένειας. Συγκεκριμένα ο λόγος για το εικονογραφημένο βιβλίο με παραμύθια το οποίο τιτλοφορείται: «Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέφτη» και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολική ηλικίας.

Πρόκειται για ένα παραμύθι που μιλάει για μια μικρούλα που βρίσκει την αγάπη την χαρά και την ασφάλεια, βρίσκει δηλαδή την οικογένειά της σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που την αγαπούν «άνευ όρων».

Ένα δεύτερο βιβλίο που προωθεί το συγκεκριμένο ίδρυμα με τα λεφτά των Ελλήνων είναι του γνωστού και μη εξαιρετέου Αυγούστου Κουρτώ, το οποίο περιγράφει την ιστορία μιας μικρούλας που μεγαλώνει σε μια οικογενειακή «κολεκτίβα» και ήρθε στον κόσμο ως το παιδί δύο λεσβιών και δύο gay ανδρών.

Σχετική ερώτηση για αυτό το αίσχος κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος σε απερίγραπτα αίσχη, όπως αυτά που μόλις παραθέσαμε, κατέθεσε η Βουλευτής Β’ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου, Ελένη Ζαρούλια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischrh-propaganda-apo-to-upourgeio-politismou-me-paramuthia-pou-prowthoun#ixzz46xuWNLiq

Comments Off on Αισχρή προπαγάνδα από το ανθελληνικό υπουργείο “πολιτισμού” με αναγνώσματα που προωθούν την ομοφυλοφιλία

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.