Ανακοίνωση συμπαράστασης υπέρ της Χρυσής Αυγής από τον Βρετανό ευρωβουλευτή Νικ Γκρίφιν

Την συμπαράστασή τους στους διωκόμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκφράζουν καθημερινά πολλές διεθνείς προσωπικότητες και πολιτικοί παράγοντες. Ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, από κοινού με το εθνικό κόμμα της Πολωνίας. Η παράνομη δίωξη κατά του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος έχει προκαλέσει μεγάλες διεθνείς αντιδράσεις και ένα πραγματικό κύμα καταδίκης της πολιτικής σκευωρίας έχει ξεσπάσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ακολουθεί το μήνυμα του Νικ Γκρίφιν:

Εκ μέρους του ΒΝΡ και του ΝΟΡ, κομμάτων που αντιπροσωπεύουν τα Εθνικιστικά Κινήματα των χωρών μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις διώξεις και συλλήψεις του Αρχηγού, των βουλευτών και των μελών του Ελληνικού κόμματος, Χρυσή Αυγή.  Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους Έλληνες πατριώτες που καταδιώκονται από το σύστημα εξαιτίας της ραγδαίας υποστήριξης που είχαν από τον απλό Ελληνικό λαό. Οι άθλιες πράξεις των αθηναϊκών αρχών που χρησιμοποίησαν πλαστές κατηγορίες στην επίθεσή τους ενάντiα στον Εθνικισμό, είναι ένα καθαρό παράδειγμα των απολυταρχικών συμπεριφορών που χρησιμοποιούν τα φιλελεύθερα καθεστώτα“.

Νίκ Γκρίφφιν, Ευρωβουλευτής,
Πρόεδρος Βρετανικού Εθνικού Κόμματος- ΒΝΡ 

Μίχαελ Λεβαντόφσκι,
Κόμμα Εθνικής Αναγεννήσεως Πολωνίας- ΝΟΡ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anakoinwsh-sumparastashs-uper-ths-chrushs-aughs-apo-ton-bretano-eurwbouleut#ixzz2i5ksZQU6

Comments Off on Ανακοίνωση συμπαράστασης υπέρ της Χρυσής Αυγής από τον Βρετανό ευρωβουλευτή Νικ Γκρίφιν

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.