Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο” για το ξεπούλημα του αεροδρομίου της Ρόδου

Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο” για το ξεπούλημα του αεροδρομίου της Ρόδου

Κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο βρέθηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος εργαζομένων  ΥΠΑ Ρόδου στο «Ακταίον», για να ενημερώσει τον Ροδιακό Λαό και τους τοπικούς φορείς για τις συνθήκες πώλησης του Αεροδρομίου μας.

Η Ελληνική Αυγή συμφωνεί απόλυτα με τις θέσεις των εργαζομένων που βλέπουν μια κρατική κερδοφόρα επιχείρηση που επηρεάζει και την συνολική οικονομία της Ρόδου να ξεπουλιέται «για ένα κομμάτι ψωμί».

Οι ξενόδουλοι «ηγέτες» μας, εκτελώντας τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων-αφεντικών τους συνεχίζουν το σχέδιο ξεπουλήματος της περιουσίας του Ελληνικού Λαού σε τιμές πολύ πιο κάτω από την της πραγματική της αξία.

Το αεροδρόμιο Ρόδου, που δεν σταμάτησε ποτέ να είναι κερδοφόρο, ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ από τους «κυβερνώντες» και κατάντησε να βρίσκεται σε κακά χάλια. Με λίγες σταγόνες βροχής τον χειμώνα, στάζει η οροφή και το προσωπικό βάζει κουβάδες για να μαζεύει το νερό! Αν ένα μέρος από τα αποθεματικά του κέρδη γύριζαν ως επένδυση για την αναβάθμιση του, τώρα θα ήταν ένα υπόδειγμα Διεθνούς Αεροδρομίου, έτσι όπως αρμόζει σε έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΣΤΟ τουριστικό προορισμό όπως η Ρόδος.

«Αυτοί» όμως προτίμησαν να «τσιμπήσουν» τα αποθεματικά και να τα «παίξουν» στο χρηματιστήριο ή ακόμα καλυτέρα να τα βγάλουν στο εξωτερικό στις καταθέσεις τους.

Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την πώληση του Αεροδρομίου Ρόδου, μέσω του ταμείου «ξεπουλήματος» ΤΑΙΠΕΔ, και η αδιαφάνεια των διαπραγματεύσεων και των συναλλαγών, μας δίνει να καταλάβουμε ότι πρόκειται ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ και όχι για πώληση! Κάτι που πρόκειται να συμβεί σε ΟΛΗ την περιουσία των νησιών μας.

Σε λίγο καιρό, όλη η κληρονομιά του τόπου  μας, που αποκτήσαμε από τους προγόνους μας, από επιχειρήσεις μέχρι αρχαιολογικούς χώρους, θα γεμίσει με ταμπέλες των ιδιοκτητών  πολυεθνικών εταιριών κι εμείς, οι ντόπιοι ,θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας να παρέχουμε «δουλεία» σε αυτές.

Ας ανακόψουμε την δραματική πτωτική πορεία των Νησιών μας επιλέγοντας ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ της περιφέρειας μας, επιλέγοντας την “Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anakoinwsh-ths-ellhnikhs-aughs-gia-to-notio-aigaio-gia-to-jepoulhma-tou-aer#ixzz2xfsEtH57

Comments Off on Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο” για το ξεπούλημα του αεροδρομίου της Ρόδου

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.