Αντίσταση από την νεολαία του Βελγίου στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης – Λίβελοι από τα λαθρολάγνα ΜΜΕ

Αντίσταση από την νεολαία του Βελγίου στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης - Λίβελοι από τα λαθρολάγνα ΜΜΕ

Ήτανε “νεοναζί”, “μεθυσμένοι”, “ χούλιγκαν”, και έλειπε μόνο το… παιδεραστές. Αλλά δεν μπορούν να το γράψουν στις εφημερίδες  διότι στο Βέλγιο η παιδεραστία είναι πολιτικά ορθή όπως και η τρομοκρατία. Μιλάμε για τους νεαρούς Βέλγους που πάνω από 500 τον αριθμό έκαναν μια πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο των Βρυξελλών την περασμένη Κυριακή.

Ήταν όλοι οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων του Βελγίου και τόλμησαν να υψώσουν την φωνή τους ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία αλλά όχι γράφοντας στις πλατείες με κιμωλία ή χορεύοντας στους δρόμους, ώστε να σταματήσουν τους ισλαμιστές να τοποθετούν βόμβες. Ο δικός τους τρόπος ήταν πιο δυναμικός και απλά ήθελαν να δείξουν ότι υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να αντιδράσουν. Οι διαδηλωτές διέσχισαν όλο το κέντρο με ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία έδειξε τεράστιο ζήλο εναντίον τους. Τον μισό από αυτόν αν το έπραττε και στις συνοικίες των Βρυξελλών όπου τρέφεται η ισλαμική τρομοκρατία, στο Βέλγιο δεν θα είχαμε πρόβλημα.

Τα συνθήματα που ακούστηκαν όπως το:“ Είμαστε στο σπίτι μας και θα το προστατέψουμε” και το: “ Το κράτος είναι συνεργός του ISIS”,  έκαναν τον μέσο Βέλγο  πολίτη, ο οποίος με  τον τρόπο του έχει συνεργαστεί με τους τρομοκράτες, να νιώσει φόβο όπως δήλωσαν στα ΜΜΕ. Και εδώ η αστυνομία έδειξε την δύναμη της αφού δεν το έκανε όταν έψαχναν επί μήνες έναν από τους πιο καταζητούμενους τρομοκράτες ή όταν οι ισλαμιστές δολοφονούσαν φρουρό στο πυρηνικό αντιδραστήρα με σκοπό να εισβάλουν και να τον ανατινάξουν.

Όταν δεν θέλουν να μπαίνουν στην συνοικία Molenbeenk, όπου οι ισλαμιστές έχουν ιδρύσει κράτος εν κράτει μέσα στην καρδιά των Βρυξελλών, θεωρούν πιο εύκολη υπόθεση να συλλαμβάνουν νέους Βέλγους που είναι ενάντια στην νέα τάξη των πραγμάτων.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος είναι και υπεύθυνος γι΄ αυτήν την κατάσταση, ένιωσε… ντροπή για την πορεία των νεαρών “φασιστών”, ενώ δεν τον ακούσαμε να νιώθει το ίδιο για τους εκατοντάδες τραυματίες και νεκρούς των τρομοκρατικών ενεργειών στο κέντρο της πόλης του. Και φυσικά οι εκατοντάδες άθλιοι αστοί που χειροκροτούσαν την αστυνομία που επιτέθηκε και προσπάθησε να διαλύσει την αντίδραση των νεαρών Βέλγων. Ειρηνιστές και κράτος, χέρι –  χέρι με τους τρομοκράτες ενώ οι εθνικιστές και πατριώτες είναι ο μεγάλος και  μοναδικός εχθρός αυτού του συστήματος που εκμεταλλεύεται την λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η Ευρώπη δεν έχει ανάγκη από εχθρούς, αφού το καθεστώς εξυπηρετείται άψογα από τους πιο πιστούς και φανατικούς υποστηρικτές του, που μέρα με την μέρα διαλύουν τα έθνη ποτίζοντας τα με το νέο είδος δηλητηρίου της αριστεράς και του διεθνισμού. Πάντως, σε δηλώσεις τους οι οπαδοί ανανέωσαν το ραντεβού τους και για την επόμενη Κυριακή στις Βρυξέλλες, καθώς και μέσα Απριλίου στην Αμβέρσα, την δεύτερη πόλη σε πληθυσμό του Βελγίου.

Μποβιάτσος Κωνσταντίνος

Δείτε το σχετικό συκοφαντικό ρεπορτάζ από την ΕΡΤ, ενδεικτικό της προπαγάνδας των λαθρολάγνων ΜΜΕ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epeisodia-brujelles#ixzz44NKvXFyz

1 Comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

One Response to Αντίσταση από την νεολαία του Βελγίου στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης – Λίβελοι από τα λαθρολάγνα ΜΜΕ