Αποδοκιμασίες σε Δένδια και Βενιζέλο, χειροκροτήματα για Σφακιανάκη!

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της χθεσινής εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για την αποκάλυψη της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής – η οποία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία και την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων – ήταν η αναφορά του εκπροσώπου Τύπου στις νέες γελοιότητες Δένδια με σκηνοθεσίες με πετσέτες και αναπτήρες για την εκ νέου στοχοποίηση του Κινήματος.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στον Βενιζέλο και στην ιστορία του επωνύμου του. Ακόμη, το συγκεντρωμένο πλήθος χειροκρότησε θερμά στο άκουσμα του ονόματος του Νότη Σφακιανάκη και στην στήριξή του προς την Χρυσή Αυγή.

Τέλος, οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έστειλαν το μήνυμα από την Θεσσαλονίκη ότι το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου θα πλημμυρίσει το Σύνταγμα από Έλληνες που θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις, απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων, Νικολάου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apodokimasies-gia-dendia-kai-benizelo-cheirokrothmata-gia-sfakianakh#ixzz2lUzjhs4E

Comments Off on Αποδοκιμασίες σε Δένδια και Βενιζέλο, χειροκροτήματα για Σφακιανάκη!

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.