Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Στην Δικαιοσύνη όλοι οι μιζαδόροι υπουργοί του Σαμαρά

Ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε ως αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στην Ολομέλεια για την άρση ασυλίας του υπουργού του Σαμαρά, Μιχελάκη για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως η συγκεκριμένη υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον Σαμαρά και τα παπαγαλάκια του που μιλούσαν για τους κρυφούς χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής.

Τελικά αποδείχθηκε πως ο υπουργός του Σαμαρά Μιχελάκης χρηματίζονταν για να καταθέτει ερωτήσεις υπέρ των συμφερόντων του Πάλλη.

Την ίδια στιγμή κανένα διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο Μέσο δεν έχει τολμήσει να προβάλει το πόρισμα του ΣΔΟΕ, το όποιο ύστερα από εξονυχιστικούς ελέγχους αποφάνθηκε πως τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι πεντάκαθαρα.

Τέλος, ζήτησε την παραπομπή όλων των μιζαδόρων υπουργών του Σαμαρά στην Δικαιοσύνη, ώστε να αποδείξει αν είναι αθώος ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-sthn-dikaiosunh-oloi-oi-mizadoroi-upourgoi-tou-samar#ixzz3KApWfIbK

Comments Off on Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Στην Δικαιοσύνη όλοι οι μιζαδόροι υπουργοί του Σαμαρά

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.