Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές! ΒΙΝΤΕΟ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές! ΒΙΝΤΕΟ

Εκδήλωση-ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, με ομιλητή τον βουλευτή Σερρών και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή και στον πόλεμο λάσπης που έχει εξαπολυθεί εναντίον της. Οι διώξεις και η λάσπη-τόνισε- δεν λυγίζουν το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, που θα συνεχίσει με πίστη και δύναμη τον δίκαιο και νόμιμο αγώνα του.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε επίσης και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και επεσήμανε πως η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, υπακούοντας πιστά στις εντολές της τρόικα, και των ξένων δανειστών, έχει οδηγήσει μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας σε οικονομική και οικογενειακή απόγνωση και με την υπερφορολόγηση και τα απανωτά μέτρα, έχει στραγγαλίσει την αγορά και εξοντώσει τους αγρότες, όπως και κάθε παραγωγική μορφή της Εθνικής οικονομίας.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που παρά τον πρωτοφανή πόλεμο που δέχεται, με άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού της και των βουλευτών της, με δολοφονίες μελών της και μια ανελέητη επικοινωνιακή  προπαγάνδα από το σύνολο των διαπλεκόμενων “κεντρικών” ΜΜΕ, εξακολουθεί να είναι αυτή που προτείνει λύσεις και έχει προτάσεις για έξοδο από την κρίση.

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού για μια ακόμη φορά τα γραφεία του Εθνικιστικού κινήματος ήταν κατάμεστα από πλήθος κόσμου.

Βίντεο από την συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε νωρίτερα ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στα τοπικά ΜΜΕ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-tipota-den-lugizei-tous-ethnikistes-binteo#ixzz3EvUMp9DS

Comments Off on Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.