Α. Ματθαιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΔέλταTv Έβρου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις επιπτώσεις που αντιμετωπίζει ο αγροτικό κόσμος της περιοχής μετά το Ρωσικό Εμπάργκο στα Ελληνικά προϊόντα. Παράλληλα κατήγγειλε την μνημονιακή συγκυβέρνηση Βενιζέλου – Σαμαρά που διέλυσε τους παραγωγικούς κλάδους με τις πολιτικές που εφαρμόζει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και στους βουλευτές μας που κρατούνται παράνομα εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους. Επισήμανε ότι εφόσον όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακίστηκαν με την λογική της συλλογικής ευθύνης θα έπρεπε με την απόφαση αποφυλάκισής του να ελευθερωθούν και οι υπόλοιποι αφού όλοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες.

Όσο αφορά την κατηγορία της “εγκληματικής οργάνωσης” είπε ότι είναι αβάσιμη διότι θα έπρεπε να υπάρχει μαύρο χρήμα και βαρύς οπλισμός κάτι το οποίο δεν υπάρχει. Ειδικά για το “μαύρο χρήμα” επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά ψεύδη παρουσίασε το πόρισμα του ΣΔΟΕ , το οποίο έκανε λεπτομερή και εξονυχιστικό έλεγχο στα οικονομικά του κόμματος και αποδείχθηκε ότι είναι όλα πεντακάθαρα.

Για τις δημοσκοπήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είπε ότι η σειρά που παρουσιάζονται τα κόμματα είναι η σωστή αλλά διαφωνεί με το ποσοστό που δίνουν στην Χρυσή Αυγή κάτι που θα αποδειχθεί την ημέρα των εκλογών.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είπε ότι είναι πολύ πιθανό να διεξαχθούν σύντομα γιατί ο Σαμαράς δεν έχει τους 180 βουλευτές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κλείνοντας ανέπτυξε το πρόγραμμα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάταξη της οικονομίας και την έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-h-chrush-augh-paramenei-h-trith-politikh-dunamh-para-tis#ixzz3E9Mg945P

Comments Off on Α. Ματθαιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.